Junior Commercieel Medewerker

Koornstra & Co. staat voor kwaliteit en klant­gerichtheid, voor flexibiliteit en slag­vaar­dig­heid. Zo zijn wij sinds de oprichting van het bedrijf in 1931 uitgegroeid tot een succes­volle exporteur van groenten en fruit. Met een eigen merk van naam en faam: Reputation!

Gewoon vanuit De Lier, maar wel dagelijks door heel Europa.

Dit succes willen we graag behouden en sterker nog: uitbouwen! Daarom zijn wij op zoek naar twee nieuwe collega’s die het vak willen leren en samen met ons verder willen bouwen aan een gezonde toekomst.

Durf jij de uitdaging met ons aan en herken je jezelf in de vacature hiernaast, laat ons dan weten dat jij de combinatie met ons wel ziet zitten.

Junior Commercieel Medewerker met ambitie

(fulltime)


De functie:

Op onze commerciële afdeling, met 20 collega’s en moderne faciliteiten, begin je als Junior Commercieel Medewerker AGF (groenten en fruit). Je krijgt een gedegen inwerktraject en gaat met alle noodzakelijke afdelingen meewerken om alle kneepjes van het vak te leren en jezelf tot volwaardig Inkoper/Verkoper AGF (groenten en fruit) te ontwikkelen. Dit houdt in dat je in de middaguren ook de loods ingaat om daar ervaring op te doen.  Er wordt om toerbeurt ook op zaterdag gewerkt.

Onze Westlandse mentaliteit is die van aanpakken. Omdat je omgaat met verse producten –met veel beweging qua goederen- begin je beslist aan een hectische en uitdagende baan. Van je begeleider ga je in ieder geval veel en snel leren.


Wat breng jij mee?

  • Wij zijn op zoek naar schoolverlaters met een hbo- opleiding maar mensen met een afgeronde havo of mbo-opleiding zijn ook welkom om te reageren;
  • Ervaring is niet nodig, als je ons vak maar wilt leren;
  • Het is natuurlijk wel mooi meegenomen als je redelijk vlot Engels en Duits spreekt;
  • Affiniteit met de tuinbouw is een pluspunt;
  • Belangrijk is dat je commercieel en sociaal bent ingesteld, je moet goed om kunnen gaan met klant en leverancier;
  • Uiteraard heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en ben je flexibel en leergierig.


Wat kunnen wij jou bieden?

Een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Je gaat aan de slag bij een professioneel bedrijf in een gemotiveerd team in een open, directe en informele werksfeer. We zijn gevestigd in een goed bereikbaar en modern pand voorzien van prima faciliteiten.


Meer informatie:  

Voor meer informatie over deze functie bel met Daniëlle van Nieuwkerk, Personeelsfunctionaris Tel: 06-29213791. Jouw sollicitatie stuur je per e-mail voorzien van jouw motivatie en cv naar HR@koornstra.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven