Commercieel manager zachtfruit

Yex zoekt een bouwer!

(die officieel Commercieel manager is van de zachtfruit categorie)

Kleurrijk, gezond, smaakvol maar ook uitdagend! Kenmerkende woorden die van toepassing zijn op het zachtfruit assortiment, dat sinds begin 2019 ook onder de Yex-familie valt (onder de naam FruitWorld). Uitdagend omdat de kwetsbare producten een slimme en zeer goed georganiseerde supply chain vragen, van zaadje tot schap. En dat is nou net waar het team van Yex heel goed in is! We sourcen de producten direct bij de bron, bij boeren in binnen- en buitenland. Onder andere op onze eigen farm in Tanzania, waar de lekkerste frambozen vandaan komen.

Het doel is de zachtfruit categorie flink op de kaart te gaan zetten en daarom zijn we op zoek naar versterking.

Ben jij een commerciële, ondernemende bouwer die al de nodige commerciële successen heeft behaald in deze branche?

En ben jij toe aan een uitdaging waarin je echt verschil kunt maken?


Jouw missie (de korte versie)

Zorgen voor jaarrond aanvoer van kwaliteitsproducten, die via een goed georganiseerde supply chain terecht komen in de schappen van Europese supermarkten en groothandelsbedrijven.


Jouw missie (de lange versie)

Als Commercieel manager heb je een strategische rol en een uitvoerende rol. Op basis van kennis, ervaring en onderzoek, definieer je marktkansen en zet je deze om in een strategie en concrete actieplannen. Je helpt mee strategische inkooplijnen op te zetten en je bouwt actief aan het uitbreiden van het Europese klantenbestand. Hierbij word je ondersteund door een creatief marketingteam, een deskundig financieel team en een operations afdeling die de supply chain van begin tot eind organiseert. Uiteraard is het aan jou om hen te voeden met de juiste informatie, inspiratie en coördinatie om het steeds een beetje beter te doen en er met elkaar een succes van te maken.


Dit vind je écht belangrijk in je nieuwe functie

Verantwoordelijkheid. Run jij je winkel maar op de manier waarop jij denkt dat Yex er beter van wordt. Bij ons ben je ongeveer eigen baas. Eén die weet dat vijf uur niet altijd sluitingstijd is van die winkel.

Creativiteit. Je moet wel met een goed verhaal komen om een Afrikaanse framboos aan de man te brengen. Je werkt dan ook graag samen met de marketingafdeling om aansprekende concepten uit te denken en onderscheidend vermogen te creëren.

Teamwork. Je krijgt energie van samenwerken en met elkaar bouwen aan iets moois. Met die positieve energie weet je het beste uit het team te halen.

Waardering. Als jij laat zien wat je waard bent, dan ga je niet teleurgesteld naar huis. Natuurlijk voorzien we in goede arbeidsvoorwaarden, maar daarbij ook nog in allerlei leuke extra’s J.


En dit is the next step

Suzanna Strampraat is onze recruiter. Die heeft een nóg beter verhaal te vertellen dan hier al staat, als je meer wilt weten (0174 530 806). Meteen je cv mailen met een korte motivatie kan ook: suzanna.strampraat@bestfreshgroup.com.


Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven