Sales Manager

Sales Manager


Als Sales Manager bij vanRijsingensource ben je eindverantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van succesvolle, langdurige relaties met organisaties in de groente verwerkende industrie.

Wat ga je doen?

Je bouwt, ontwikkelt en onderhoudt het bestaande markt- en klantportfolio middels een strategisch onderbouwd plan, wat je vertaalt naar concrete acties. Het accent ligt hierbij op langdurige relaties met onze partners. Hierin heb je zowel een strategische als een operationele verantwoordelijkheid.

Je vertaalt de klantvraag naar teeltgebied, ras, zaaimoment etc. Tevens zorg je voor een cijfermatige onderbouwing. In samenwerking met de telersvereniging zorg je voor de juiste uitvoering.

Daarnaast stem je kwaliteitsnormen tussen klant, organisatie en teler af.

Ook signaleer je trends en ontwikkelingen in de markt en in navolging hiervan reageer je adequaat op kansen en bedreigingen.


Wie ben je?

Je bent innovatief, daadkrachtig, ondernemend en weet nieuwe kansen in zowel de markt als de  teelt te vinden en te benutten. Je overtuigt de (potentiële) klant van de mogelijkheden, kwaliteit en flexibiliteit van vanRijsingensource. Je spreekt onze taal en creëert samen met ons nieuwe mogelijkheden. Je bent teelt technisch goed onderlegd en kent de markt. Ook voel jij je thuis binnen een nuchtere bedrijfscultuur.

Dagelijks wordt van jou een sterk analytisch vermogen verwacht, waardoor richting bepaald kan worden alsook de juiste beslissingen genomen kunnen worden. Snel schakelen en een vooruitziende strategische blik zijn hierbij noodzakelijk.

Jouw profiel: 

  • Je hebt een relevantie opleiding op HBO+/WO-niveau afgerond;
  • Je beschikt over minimaal 5 jaar commerciële ervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van en ervaring in de groenten- en/of agrarische sector is een must;
  • Ondernemersgeest, pragmatisch en een sterk ontwikkeld strategisch inzicht kenmerken jou. Hierdoor heb je een visie, die je verder ontwikkelt, welke richting geeft aan vanRijsingensource.


Wat bieden wij jou?

Een zelfstandige en uitdagende rol binnen een organisatie die zich kenmerkt door korte communicatielijnen en zeer betrokken collega’s, die met hart voor de zaak meewerken aan onze verdere groei. Binnen onze organisatie vervul je een spilfunctie: jij maakt de vertaalslag van de klant naar het veld. Je maakt onderdeel uit van het MT van vanRijsingensource.

Wij gaan voor langdurige relaties, zowel met onze klanten als met onze collega’s.

Wij richten ons met onze verschillende divisies momenteel op het zaaien, oogsten, verwerken en verkopen van maar liefst negentien verschillende soorten groente.


Onze organisatie

vanRijsingengreen bestaat uit vier bedrijven, die zich met vollegrondsgroenten bezighouden: vanRijsingensource, vanRijsingeningredients, vanRijsingenfreshservice en vanRijsingencarrotconcepts.

vanRijsingengreen werkt samen met de natuur aan gezonde groenteproducten. Onze bedrijven zaaien, oogsten, verwerken en verkopen een grote variëteit aan groenteproducten op een duurzame manier. Geïnspireerd door de natuur, accepteren we geen verspilling. We gebruiken alle delen van onze groenten. We bewaken, hergebruiken en versterken onze natuurlijke bronnen door intensieve teeltbegeleiding.

We zijn gek op groenten. Daarom zoeken we voortdurend innovatieve manieren om alles van de groenten te gebruiken.

vanRijsingensource is een vooraanstaande leverancier van een uitgebreid assortiment groenteproducten, die vers vanaf het land ‘just in time’ aangeleverd worden conform de gemaakte afspraken met betrekking tot kwaliteit, kwantiteit, assortiment en sortering.

De afnemers zijn grote groenteverwerkende bedrijven. Men werkt daarbij nauw samen met een telersvereniging waarin ruim 500 professionele groentetelers in voornamelijk Nederland, België, Duitsland en Frankrijk hun krachten hebben gebundeld. vanRijsingensource vervult daarmee een sleutelrol tussen vraag en aanbod.


Interesse?

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Gerbrand van Veldhuizen via 06 52 18 95 84.

Ben je overtuigd van jouw match met deze functie, stuur dan je sollicitatie (CV + motivatie) naar vacature@vr-green.com onder vermelding van de vacaturenaam.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet in behandeling genomen.

 


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven