Keurmeester Hardfruit

 Direct Fruit Services b.v. is op zoek naar een


Keurmeester Hardfruit

(fulltime)


In verband met een toenemende omzet zijn wij naast onze uitvoerende keurmeester per direct op zoek naar een extra keurmeester.

Direct Fruit Services B.V. is een jong bedrijf dat elk jaar een gezonde groei doormaakt.  Wij zijn  gespecialiseerd in de export van voornamelijk op Nederlandse en Belgische bodem geteeld hardfruit aan de retail door heel Europa. De sector waarin wij werken is zeer dynamisch, geen enkele dag is hetzelfde.
Wij zijn op zoek naar iemand die de kwaliteit van het fruit beoordeelt bij diverse pakstations die voornamelijk in de regio Utrecht en de Betuwe liggen.  De goederen zowel aan de lijn als gereed product dat klaar staat voor vertrek naar de klant.


Wij zoeken:

Iemand die als zelfstandige opererende keurmeester Hardfruit kan werken. Bij voorkeur ben je een keurmeester die ervaring heeft met het beoordelen van de kwaliteit van AGF en ben je werkzaam in de sector. Ervaring met hardfruit is een pre. Indien je hier geen ervaring mee hebt dan ben je bereid het vak te leren. Omdat er op verschillende locaties gekeurd moet worden ben je in het bezit van een rijbewijs. Keuren op de locaties betekent ook dat je met veel mensen te maken krijgt. Daarom zijn goede communicatieve eigenschappen van belang. De Nederlandse taal beheer je in woord en geschrift en Engels is een welkome aanvulling. Ons fruit wordt 7 dagen per week verladen en zal dus ook in het weekend gekeurd moeten worden. Weekenddiensten (die tussen 2 collega’s verdeeld worden) horen daarbij. Voor het verwerken van keurinformatie is computervaardigheid een vereiste. Je bent besluitvaardig, integer en stressbestendig


Wij bieden:

  • Een uitdagende baan in een snel groeiend bedrijf, een dynamische omgeving, met goede primaire arbeidsvoorwaarden conform CAO AGF;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een auto van de zaak   
  • Uitzicht op een vast dienstverband

 

Direct Fruit Services is opgericht in Augustus 2012 en is gespecialiseerd in het vermarkten van appels en peren. Ons bedrijf is gevestigd in Houten(Utrecht), Nederland. Deze locatie ligt centraal in Nederland en bovendien in de Kromme Rijn, een groot fruitteelt gebied in de BeNeLux.

Ons kantoor is gevestigd in Koelhuis Houten, één van de meest modernste koelhuizen van Nederland. Op deze locatie slaan wij jaarlijks enkele miljoenen kilo’s conference peren op voor de lange bewaring. Omdat wij gevestigd zijn op deze locatie is het mogelijk ons fruit 24/7 te monitoren.

Wij beschikken over een groot telerbestand in Nederland en België. Al onze telers zijn minimaal GLOBALGap-gecertificeerd en maken gebruik van up-to-date teeltmethodes.

Wij werken met BRC-gecertificeerde pakstations. Hier kan Direct Fruit Services het fruit in alle gewenste verpakkingen klaar maken. Ook wordt het fruit voorzien van de door de klant gewenste labels. Deze locaties beschikken ook over de modernste meetmethodes om de kwaliteit van het fruit te kunnen bepalen.

De transportbedrijven die wij gebruiken stellen ons in de mogelijkheid flexibel te zijn bij onze toeleveranciers en klanten. Alle transportbedrijven die wij gebruiken zijn minimaal ISO-gecertificeerd.

Direct Fruit Services staat voor een maximale inzet voor zijn telers en retailers door de telers en de pakstations optimaal te begeleiden tijdens het gehele proces. Direct Fruit Services gelooft erin dat iedere stap in het proces het beste uitgevoerd kan worden door specialisten, denk hierbij aan telers, koelbedrijven, sortering en transport. Alle service die wij verlenen is van toegevoegde waarde.

 

Sollicitaties voorzien van C.V. kunt u, bij voorkeur per email, richten aan:

Direct Fruit Services B.V., Lichtschip 49, 3991 CP, Houten

proomer@directfruitservices.nl

 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Paula Roomer, 030-3031404


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven