Onderzoeksassistent weefselkweek

Anthura is de expert in veredeling en vermeerdering van orchideeën en anthurium. Het familiebedrijf is in 80 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider. Door een jarenlange focus op innovatieve en duurzame productontwikkeling is een ongelimiteerde variatie in kleurrijke rassen ontstaan.

Anthura zoekt voor het laboratorium in Bleiswijk een

Onderzoeksassistent weefselkweek

(fulltime)


In deze functie ondersteun je onze onderzoekers bij het verbeteren van bestaande protocollen en processen. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van proeven. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende celbiologische en weefselkweek technieken. Jouw werkzaamheden bestaan uit het instellen en afregelen van apparatuur, het bereiden van oplossingen en voedingsmedia en het kweken van planten onder steriele omstandigheden. Verder voer je proeven uit aan de hand van voorgeschreven methoden en protocollen en leg je de waarnemingen en bevindingen hiervan vast, die je vervolgens bespreekt met de onderzoekers.


Profiel

Wij zoeken een enthousiaste collega die op een verbindende manier samenwerkt. Je bent kwaliteitsbewust, werkt ordelijk, netjes en gestructureerd. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

De ideale kandidaat past niet alleen binnen dit profiel, maar beschikt ook over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Een afgeronde MLO opleiding in een biologische richting;
  • Goede kennis van Microsoft Office;
  • Kennis van en of ervaring met weefselkweek is een pré;
  • Een zelfstandige en flexibele instelling.

Het is een ideale startfunctie voor iemand met enige stage en/of werkervaring en kennis van, dan wel affiniteit met biologische laboratorium werkzaamheden en planten


Aanbod

Wij bieden een zelfstandige functie in een innovatieve omgeving waarbij er ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een collegiaal team met (technische) vakkennis en je krijgt coaching on-the-job om je vaardigheden continue te optimaliseren. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.


Ben jij onze ideale kandidaat?

Zoek je een uitdagende functie en heb je ervaring of affiniteit met onderzoek? Zie je in deze functie dé eerste of volgende stap naar een mooie carrière? Stuur dan je sollicitatie en C.V. t.a.v. Wim Knoop (P&O manager), naar wk@anthura.nl of solliciteer via de ''deze link''.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hella van Driel (onderzoeksmanager weefselkweek), tel: 010-5291919.

Een assessment kan onderdeel uit maken van de procedure en acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven