Teammanager Inbound

The Greenery is voor Hollander Barendrecht op zoek naar een:


Teammanager Inbound

Barendrecht


Wij zijn een logistieke dienstverlener voor (semi) verse en gekoelde producten binnen retail en e-commerce. Wij zijn een dochteronderneming van The Greenery en zijn met ons distributiecentrum gevestigd in Barendrecht. Wij werken samen met zo’n 200 vaste collega’s en een even grote poule uitzendkrachten.

Dagelijks ontvangen wij een enorme hoeveelheid (semi) verse en gekoelde producten van verschillende leveranciers, die wij vervolgens controleren op kwaliteit, herverpakken en orderpicken op klant/winkelniveau om tot slot uit te leveren aan onze klanten. Bijvoorbeeld aan álle PLUS supermarkten in Nederland. Dit doen wij op vaste, afgesproken tijden met, voor de producten,
de langst mogelijke houdbaarheid en beste kwaliteit.

Wij adviseren onze klanten hoe zij hun keten het beste kunnen inrichten. Wij begrijpen hun knelpunten en helpen hen met het bieden van goede oplossingen. We weten dat die oplossingen werken omdat wij enorm veel data hebben die deze adviezen ondersteunen. Dit klantgerichte meedenken is juist onze kracht en zorgt ervoor dat wij onszelf continu blijven uitdagen en verbeteren. Onze verantwoordelijkheid als dienstverlener reikt ver. Zo bieden wij onze klanten verschillende diensten voor inkoop/voorraadbeheer, financiële administratie richting leveranciers, backhauling en customer service.


De functie

In deze rol geef je sturing aan 13 Logistiek Medewerkers. Er zijn 2 belangrijke facetten in deze rol. Enerzijds stuur je het team aan door middel van het motiveren, coachen en ontwikkelen van je teamleden om gezamenlijk de kpi’s te kunnen behalen.  Door het juist inzetten van je medewerkers kun je de focus aanbrengen op een gestroomlijnde ontvangst en tijdige beschikbaarheid van voorraad. Anderzijds pak je (organisatiebrede) projecten op, leidt je die op een gestructureerde wijze en zorg je hiermee voor jouw bijdrage aan de doelstellingen van de organisatie.


Dit doe je door:

 • je medewerkers op een persoonlijke en betrokken manier aan te sturen;
 • je stuurt het logistieke proces dusdanig aan dat het ontvangst proces vloeiend verloopt;
 • je draagt procesverbeteringen aan en neemt het initiatief om deze te implementeren.
  Dit doe je voor zowel je eigen afdeling als afdeling overschrijdend;
 • je pakt HR gerelateerde zaken op waaronder functionerings- en beoordelingsgesprekken;
 • je bent in staat om kpi’s te lezen, begrijpen en te verbeteren;
 • je onderhoudt contacten met andere afdelingen en informeert hen over eventuele knelpunten of afwijkingen in het proces;
 • je bent in staat om afdeling overschrijdende beslissingen te maken ten behoeve van de organisatie;
 • je neemt deel aan/leidt diverse (afdelingsoverschrijdende) projecten.


Team & Organisatie

Je bent verantwoordelijk voor een team van circa 13 medewerkers die in wisseldiensten werken, jijzelf werkt in de dagdienst. De afdeling ontvangst goederen is 24/7 geopend, dus het is mogelijk dat er buiten kantoortijden contact nodig is. De afdelingen waar je nauw mee samen werkt zijn inkoop, productie en expeditie. Je rapporteert in deze functie aan de Manager Warehouse.


Voor wie is dit interessant?

Als Teammanager Inbound ben je in staat kritisch naar het proces te kijken, proactief mogelijke knelpunten te signaleren en te zorgen voor een snelle oplossing. Je hebt ervaring in het werken met logistieke processen en beschikt over een sterk analytisch vermogen.


Verder beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau met een opleiding op het gebied van Logistiek of Supply Chain;
 • je hebt bij voorkeur leidinggevende ervaring in een retail/logistieke omgeving;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • je kunt goed organiseren en bent besluitvaardig;
 • je bent constructief kritisch;
 • je kunt goed projectmatig werken, ook over afdelingen heen.


Wat bieden wij?

Je doet werkervaring op in een dynamische en complexe logistieke organisatie. Je hebt uitdagende en afwisselende werkzaamheden in een prettige en collegiale werkomgeving. Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.


Vragen?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Lex Huisman, Manager Warehouse, op telefoonnummer: 06-29016864.


Solliciteren?

Ga naar de site Hollander.nl, klik op organisatie en vervolgens op vacatures. Selecteer de vacature Teammanager Inbound en vul het bijbehorende inschrijfformulier in en upload je CV en motivatiebrief.

 


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven