Job offer - Inkoper/Verkoper BIO

Bio-Center ZANN is een begrip op het gebied van de in- en ver­koop van biologische groente, fruit en bloemen. Dagelijks staan wij met ons enthousiaste team klaar om de meest verse produc­ten direct van onze vaste telers te leveren aan onze (inter)nati­onale klanten. Deze week zijn wij verhuisd naar ons mooie nieuwe groene pand in Berkel en Rodenrijs. Dat biedt meer mogelijkheden! Wij zijn op zoek naar een:

Inkoper/verkoper

(biologische groente en fruit)

enige ervaring is een pre, geen must

Ben je enthousiast, creatief, heb je een gedreven commerciele instelling en de nodi­ge overtuigingskracht met een MBO4 of HBO opleiding of denkniveau? Denk je vaak net even anders  en ook aan de langere termijn? Zie je BIO ook als de toekomst?

Dan heten wij jou van harte welkom!

In deze dynamische functie werk je in teamverband aan de in- en verkoop van een breed assortiment biologische groente, fruit en bloemen. Dagelijks overleg je veel met het in- en verkoopteam en spreek je onze (inter) natio­nale klanten en telers, die beiden bij ons koning zijn. Daarnaast verricht je alle voorkomende werk­zaamheden. Je zoekt actief naar nieuwe in- en verkoopkanalen en je vertegen­woordigt ZANN op beurzen.

Voor deze functie bieden wij:

Een zeer afwisselende en uitdagende baan met ruimte voor eigen initiatief,een prettige werksfeer in een leuk team met humor.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan jouw motivatiebrief met je CV naar:

management@biocenterzann.com t.a.v. Astrid H. Rog

www.biocenterzann.com


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven