Job offer - Accountmanager: Retail – Fruit/Exoten

Bedrijf: Total Produce BV
Regio: Rotterdam Port City I, Waalhaven Zuidzijde.

Ben jij als accountmanager actief in het bedienen van retailers in de Benelux, Duitsland, Scandinavië, Engeland of elders in een Midden- of Oost Europese regio? Toe aan andere: retail klanten, productgroepen, collega’s of werkomgeving? Kom diverse high-end retailers voorzien van: meloenen, Citrus, granaatappels, druiven en ananassen. Total Produce is een professioneel bedrijf dat kwaliteitsproducten importeert en heeft uitstekende relaties met producenten in diverse overzeese gebieden zoals Noord- en Zuid Amerika, Afrika en China. Het bedrijf is financieel sterk en er wordt in allerlei middelen geïnvesteerd: voor jou een fantastische werkplek!

Accountmanager: Retail – Fruit/Exoten

Slim, proactief: denken en veel doen in het retail segment


De functie:

Je gaat met een aantal bestaande retail accounts aan de slag. Je leert de klant kennen, bezoekt de regio’s waar de  winkels zich bevinden, leeft je in en denkt mee hoe dingen slimmer en beter kunnen. Met jouw ervaring weet je wat het inhoudt: het ontzorgen van jouw retail klanten. Je combineert een visie op hoe retailers adequaat te bedienen met een hands-on mentaliteit, denken & doen. Je zorgt ervoor dat het allemaal voor de klant klopt: product met de juiste specificaties, de supply chain goed geregeld, aantrekkelijke presentatie van de producten en de prijsstelling  correct.

Verder ben je bezig met:

  • Doornemen van aanvragen, samenstellen van offertes: wekelijkse offertes & tenders voor langere periodes;
  • Voor- en nabellen van offertes: je bent zo actief mogelijk in het contact met de klant;
  • Aanmaken van orders en het orderproces begeleiden. Dit proces wordt grotendeels door onze 2 uitstekend ondersteunende collega’s verzorgd!

Met het team bedien je meer dan 10 verschillende retailklanten. Verschillende productlijnen, korter en langer durende programmacycli. Diversiteit in klantwensen, verschillende manieren van samenwerken met de klant: maar altijd veeleisend, ga daar maar vanuit! Met jouw komst zet Total Produce in op verdere groei in het retailkanaal.

Naast het bedienen en uitbouwen van de bestaande klanten is er volop ruimte om met kansen en mogelijkheden aan de slag te gaan. Uitbreiden in het schap, bedienen van een extra regio en acquisitie van nieuwe retail accounts staan op jouw ‘to-do-lijst’ (als dat bij je past).

 

Heb jij het in je, het ontzorgen van retailers?

Het gaat om onder andere sinaasappels, mandarijnen, grapefruit, steenfruit, appels, peren en de juiste prijs.

Productgroepen die je aanspreken én de Europese high-end retailers, ook daar heb je wel gevoel bij.

Je bent of al ruim ervaren in het bedienen van retailers, neemt misschien wel een paar goede connecties mee.

Of je bent al een tijd ondersteunend in de AGF in een Retail team actief, bedient wellicht al zelfstandig een klant en ziet jezelf bij Total Produce jouw volgende stap maken. Naast jouw kennis van het Retail vak gaat het je aanstaande collega’s er vooral om wie je bent. Kom kennismaken en als het past meedoen met je aanstaande teamleden: stuk voor stuk professionals die het retailvak in het fruit door en door kennen!

Over jou:

  • Je hebt kennis van en ervaring met retail, je weet wat het allemaal betekent voor de producten en specificaties zoals je aanbiedt;
  • Alert zijn en snel schakelen past bij jou, je bent stress bestendig en houdt van een uitdaging;
  • Reizen is voor jou geen probleem, regelmatig bezoek je jouw klanten.

Werken bij Total Produce:

Bij Total Produce zijn we specialist in het sourcen van overzees fruit. Er zijn accountmanagers actief op verschillende retailketens, foodservice- en groothandelsklanten. We verdiepen ons in onze klanten en zetten ons in hen zo goed mogelijk te bedienen. En we zetten ons ervoor in het fruit van onze vaste leveranciers te vermarkten. Je krijgt aanstaande collega’s in een mooie mix van jong tot oud, van middelbaar tot hoger en academisch opgeleid en stuk voor stuk met passie voor het vak.

Even een kijkje nemen?

Klik op de volgende link. Daarachter vind je een fotogalerij. Foto’s gemaakt bij Total Produce op kantoor en op locatie waar ons product verwerkt wordt. En je treft er ‘quotes’ van aanstaande collega’s: waar ben je trots op, wat maakt werken bij Total Produce, werken bij Total Produce! https://movetocatch.nl/vacatures/verkoper-fruit-exoten/


Het aanbod:

  • Enkele mooie retail accounts waar je voor aan de slag kunt;
  • Een prettig team van 3 retail accountmanagers en 2 ondersteunende collega’s, je gaat een tandem vormen met dé retail expert van Total Produce!
  • Volop ruimte je verder te ontwikkelen en te gaan voor groei met jouw supermarktklanten;
  • Naast een goed kwalitatief assortiment fruit en exoten kun je jouw klanten regelmatig nieuwe / onderscheidende producten en diensten bieden.

Verder kun je natuurlijk rekenen op een uitstekend salaris, bonus, auto van de zaak, 29 vakantiedagen, smartphone, laptop, prima pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden. En uniek: een moderne kantooromgeving met uitzicht op de haven: een inspirerende werkplek!

 

Geïnteresseerd?

Weten welke retailers je kunt gaan bedienen? Afspraak maken om op locatie rond te kijken en  kennis te maken? Bel, mail of app naar jobkuyvenhoven@movetocatch.nl / 0652601456

 


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven