Job offer - Orderpicker

Orderpicker

Fulltime/Parttime

Pallets bouwen is echt een kunst, omdat pallets kunnen bestaan uit allerlei producten met elk hun eigen maat doos. Als Orderpicker bouw je een mooie stevige pallet voor de klant, waardoor onze producten zonder schade en in uitstekende staat bij de klant aankomen, want in sommige gevallen zal de pallet een reis maken van 2300 km!
 
 
Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het compleet verzamelen en samenstellen van de orders. De uitdaging hierbij is om de meest efficiënte route te creëren door ons schone en moderne Warehouse. Je verzamelt orders voor meer dan 300 retail- en groothandelsklanten uit heel Europa met de meest unieke en smaakvolle groenten en fruit.

Je krijgt via je handscanner orders van één van onze klanten door. Je gaat meteen aan de slag om met een elektrische pompwagen de juiste producten te verzamelen. De handscanner geeft precies aan welke producten en hoeveel producten je nodig hebt en in welke koelcel je moet zijn. Doordat wij meer dan 250 soorten groenten en fruit hebben, is geen order hetzelfde en elke keer weer een uitdaging!

Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de orders foutloos verzendklaar worden gemaakt. De sfeer is goed en er is ruimte voor een geintje, maar er wordt ook zeker op efficiency gestuurd. Je krijgt er dan ook een kick van wanneer alles op tijd klaar is en zorgt voor een tevreden klant!
 

Wie ben jij?

Jij bent gemotiveerd, een echte doener en je haalt voldoening uit fysiek bezig zijn. Je vindt het geen probleem om vroeg te beginnen of om op drukke dagen wat langer door te werken. Daarnaast kun je goed hoofdrekenen en met jouw ruimtelijk inzicht bouw je een mooie pallet op. Verder ben je of heb je:

 • ervaring als Loodsmedewerker, Orderpicker of Logistiek Medewerker;
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal (minimaal niveau A2);
 • in het bezit van eigen vervoer, zodat je naar ons pand in Maasdijk kan komen;
 • fysiek fit en geen probleem met wisselende temperaturen (2 tot 10 graden);
 • je bent fulltime of parttime beschikbaar, van 8 tot 40 uur per week;
 • flexibel, zowel in werkhouding als in werktijden; je bent een aanpakker en zorgt dat je het werk met elkaar gedaan krijgt! De openingstijden zijn vanaf 06:00 tot 19:00, jouw werktijden zullen daarin vallen. 


Wat bieden wij?

Je komt te werken in een succesvol en snelgroeiend bedrijf, waarin aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat je eerst het bedrijf en de producten goed leert kennen, maar als jij uitblinkt in je werkzaamheden, zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf!
 
Daarnaast bieden wij:

 • een passend salaris gebaseerd op jouw ervaring;
 • 26 vakantiedagen per jaar en reiskostenvergoeding (vanaf 10 kilometer);
 • uitzicht op een vast dienstverband;
 • een open en informele cultuur;
 • topfaciliteiten voor medewerkers, waaronder een bedrijfsrestaurant met eigen chef-kok, een bootcampterrein, en natuurlijk vers fruit en smoothies.


Hoe ziet de afdeling Warehouse eruit?

In totaal werken er zo’n 120 mensen in de Loods, waaronder Orderpickers en Heftruckchauffeurs. Je werkt vijf dagen per week vast in de dagploeg. Je start tussen 06:00 en 07:00 uur, de eindtijd is heel flexibel. Je werkt ongeveer één keer in de 2 weken op zaterdag. Dit wordt gecompenseerd met een dag vrij doordeweeks.
 

Wist je dat

 • Nature’s Pride bekend is van de EAT ME producten bij meer dan 300 retail- en groothandelsklanten in heel Europa?
 • er bijna vijftig verschillende producten op één pallet kunnen staan?
 • al onze producten vanuit Maasdijk richting klanten in heel Europa worden verspreid?


Ben jij die razendsnelle en enthousiaste Orderpicker?

Reageer dan via de button 'Direct solliciteren'. Als je nog vragen hebt, kan je bellen of appen met Rajshree Nandpersad (Recruiter), via 06-28462842. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op onze website www.naturespride.nl.


Direct solliciteren
 


© BPnieuws.nl 2019