Job offer - Docent en (internationale) consultant Tuinbouw

Word jij enthousiast van en ben je zeer gedreven in het leiden en uitvoeren van (internationale) tuinbouwprojecten? Lijkt het jou daarnaast boeiend om de kennis over jouw vakgebied binnen de tuinbouwsector over te dragen aan de ondernemers en adviseurs van de toekomst en op die manier bij te dragen aan de ontwikkeling van toekomstige professionals? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou!
Twijfel je of het onderwijs wat voor jou is? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en kom in gesprek met collega’s die de stap van het bedrijfsleven naar het onderwijs al hebben genomen.

Docent en (internationale) consultant ‘Tuinbouw’

(0,8–1,0 fte)

Onze nieuwe collega:

 • leidt en werkt mee aan de uitvoering van (internationale) (onderzoeks)projecten op het gebied van tuinbouw.
 • inspireert studenten door het verzorgen van onderwijs op het gebied van tuinbouw.
 • coacht en beoordeelt studenten bij (praktijk)opdrachten, stages en afstuderen.
 • past nieuwe inzichten toe in onderwijsmateriaal en ontwikkelt onderwijsmateriaal voor het curriculum van de studies Tuin- en Akkerbouw | Agrarisch Ondernemerschap.
 • versterkt de relatie met het werkveld.


Wie ben jij?

 • Je staat met beide benen midden in de tuinbouwsector.
 • Je hebt internationale ervaring in de rol van consultant waarbij je lokaal bedrijfsleven of onderwijsinstellingen adviseert en traint op het gebied van tuinbouw.
 • Je hebt minimaal een relevante bacheloropleiding afgerond.
 • Een academische masteropleiding is een pré.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent een teamplayer en hebt coördinerend vermogen.
 • Je bent proactief, daadkrachtig, inspirerend en kwaliteitsbewust met oog en gevoel voor nieuwe ontwikkelingen.
 • Je bent in het bezit van een didactische aantekening of bent bereid deze te behalen.
 • Je bent betrokken en loyaal richting de organisatie.


Aeres Hogeschool

Aeres Hogeschool is geworteld in het groene en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis, zowel nationaal als internationaal. Internationaal dragen we door het delen van onze kennis in de vorm van training of advies bij aan het versterken van agrarisch onderwijs en de agrarische sector Professioneel ontwikkelen, grenzen verleggen, innovatief ondernemen, contextueel leren en duurzaam handelen; dat vinden we belangrijk. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals. Professionals die in staat zijn om verantwoorde beslissingen te nemen in een complexe wereld. Binnen de faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen studeren circa 3.400 studenten. Iedere faculteit heeft zijn eigen profiel en focus.


Aeres Hogeschool Dronten 

De faculteit in Dronten is toonaangevend in het agrarisch domein. Wij leggen ons toe op agribusiness in al haar facetten; op agrofood & ondernemen en mens, dier & gezondheid. Er studeren in totaal 2100 (Nederlandse en internationale) studenten die gebruik kunnen maken van onze vele voorzieningen om praktijkervaring op te doen. De christelijke identiteit van de faculteit in Dronten komt tot uiting in de ‘Economy of Life’. Daarin gaat het om ‘samen leven’ in de ware zin van het woord. Niet ‘hebben en moeten’, maar ‘zijn en mogen’ vormen de kern van het leven. ‘Rentmeesterschap’ is hierbij een begrip. We zijn benieuwd hoe jij hieraan vorm en inhoud wilt geven. We vinden hierover graag iets terug in je motivatiebrief. In sollicitatiegesprekken praten we er graag over door.

Ons aanbod

Het uitdagende van werken bij Aeres Hogeschool is dat je met een team werkt aan de ontwikkeling van professionals in samenwerking met de sector waarvoor wij opleiden. Je krijgt ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. De aanstelling geschiedt in de functie van "Docent HBO" met een daar aan gekoppeld salarisperspectief van schaal 11 van de cao hbo (minimaal € 3.379,62 en maximaal € 4.777,65 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed.

Bij structurele vacatures wordt eerst een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangegaan bij Stichting Aeres Groep. Bij tijdelijke vacatures vindt benoeming plaats via onze payrollpartner.


Interesse?

Heb je vragen? Neem dan voor organisatorische zaken contact op Natasja Spaargaren (Teamleider Team Internationaal) via telefoonnummer +31612439443 en voor inhoudelijke zaken met Ineke van Meggelen (docent Tuin- en Akkerbouw) via telefoonnummer +31611066791.

Direct solliciteren? Je motivatiebrief met cv kun je tot en met 23 januari aanstaande mailen naar mevrouw drs. H.P. de Vlieger MCM, directeur Aeres Hogeschool, via het mailadres: vacature.hogeschool.dronten@aeres.nl, of via deze link.

De gesprekken vinden plaats op maandag 4 februari 2019 in de ochtend.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


© BPnieuws.nl 2019