Job offer - Sales Manager/ Verkoopleider Pluimvee

Reudink is onderdeel van ForFarmers en gespecialiseerd in complete voeroplossingen voor de biologische sector. Door intensief samen te werken met klanten biedt Reudink hen concreet resultaat: een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie. Dit wordt gerealiseerd met een aanbod van hoogwaardige biologische producten en een gerichte aanpak, ondersteund door gespecialiseerde en deskundige professionals. Reudink wil haar positie in de biologische markt verder versterken en heeft onlangs Van Gorp Biologische Voeders B.V. overgenomen. Kijk op onze website voor meer info.

Sales Manager/ Verkoopleider Pluimvee Reudink  

Nederland, Duitsland en België


Als sales manager ben je lid van het (management)team Reudink. Binnen dit team ben je verantwoordelijk voor alle pluimvee-activiteiten van Reudink op het Europese continent. We werken nauw samen met onze collega’s van ForFarmers, wat betekent dat je naast hiërarchisch ook functioneel mensen aanstuurt.

 

Wat zijn je werkzaamheden als sales manager:

In deze rol definieer je de commerciële doelen voor jouw sector en ben je er ook verantwoordelijk voor dat ze gerealiseerd worden. De strategische en commerciële uitgangspunten vertaal je naar tactische kaders en operationele acties. Je stuurt een team accountmanagers en specialisten aan, inspireert hen en zorgt ervoor dat zij optimaal kunnen presteren bij de klant en binnen de organisatie.

Mede vanwege de huidige dynamiek in de markt en bij onze klanten ligt je focus op de implementatie van onze (groei)strategie waarmee we de impact richting onze klanten willen vergroten, en op het bouwen aan een World Class Team. Dit vraagt om ondernemerschap en leiderschap, jij initieert en leidt veranderingen en weet je team daarin op een positieve manier mee te nemen en verder te ontwikkelen.

Wat zijn je werkzaamheden

 • Jij geeft leiding aan een team van specialisten en accountmanagers met een commerciële verantwoordelijkheid.
 • Met behulp van het ForFarmers HR Cyclus & performance management proces stuur je je mensen aan en bouw je aan een World Class Team.
 • Je ontwikkelt de strategische en commerciële uitgangspunten en vertaalt deze naar operationele en tactische kaders voor de korte en lange termijn.
 • Je bent enerzijds verantwoordelijk voor het behoud van het bestaande klantportfolio met focus op groei d.m.v. de Total Feed strategie en anderzijds voor klantacquisitie en de ontwikkeling van ‘new business’.
 • Je speelt een cruciale rol in het netwerk en bent het eerste aanspreekpunt (key-accountmanagement) voor belangrijke netwerkpartners als broederijen, opfok- en fokkerijorganisaties, slachterijen en eierpakstations.
   

Dit staat op jouw cv

 • Afgeronde HBO/WO opleiding. Studieachtergrond is relevant, maar nog relevanter is de directe passie voor en ervaring binnen de biologische agri- en foodsector – in Nederland of daarbuiten.
 • Aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van mensen en teams met bij voorkeur een aantal jaren relevante werkervaring op een leidinggevende positie.
 • Ervaring met de doorvertaling van strategie en commerciële doelstellingen naar tactisch en operationeel niveau.
 • Aantoonbare commerciële vaardigheden en kennis van commerciële processen.
 • Bij voorkeur kennis van de genoemde regio en de relevante netwerken binnen deze regio.
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift of bereid dit te leren.
   

Wie ben jij?

Om deze rol tot een succes te maken, ben je een leergierige en ambitieuze manager met commerciële en analytische vaardigheden en een scherp oog voor de klant & de business. Je geeft op inspirerende wijze leiding aan je team en stuurt daarbij op korte- en langetermijnresultaten. Bezit je bovendien van nature ondernemerschap en de drive om zaken in beweging te krijgen? En heb je de capaciteit om na deze rol nog een aantal stappen binnen de organisatie te maken? Dan zoeken we jou!

Solliciteren


© BPnieuws.nl 2018