Job offer - Allround manager / directeur

Geo4A BV is een Nederlandse, in Marknesse de Noordoostpolder gevestigde nieuwe organisatie met een bijzonder specialisme: data en informatie ten behoeve van teelt , ziektebestrijding, conservering en verwerking van aardappelen.  

Het bedrijf is uniek in zijn soort, integreert kennis uit de aardappelsector, de ruimtevaart en geo-informatie sector en bouwt op meer dan 100 jaar ervaring van de partners van de onderneming. De focus ligt op de voortdurende ontwikkeling en leveren van nieuwe hoogwaardige informatieproducten en –diensten ten behoeve van het optimaliseren van opbrengsten en verduurzamen van de aardappelsector. Onze partners uit de aardappelsector en de geo-informatie sector zijn een toonaangevende bedrijven en ons doel is om binnen vijf jaar marktleider te worden.

Voor onze onderneming we zijn op zoek naar een ondernemende manager die nieuwe producten en diensten initieert, business cases evalueert en toets en ontwikkelde producten en diensten samen met de partners in de markt plaatst.

Voor de aansturing van bedrijf zijn wij op zoek naar een:

Allround manager / directeur             

Als directeur, rapporteer je aan de aandeelhouders, en geef je richting aan de ontwikkeling van en ben je verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe producten. Daarnaast bouw je een volledig team op voor het onderhoud, verkoop en nazorg van informatieproducten en -diensten.

Wat ga je doen als Directeur?

Samen met een team ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de informatieproducten en –diensten en verkoopdoelstellingen van de organisatie en het vergroten van het marktaandeel in de onze sector. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het strategisch beleid en de doorvertaling hiervan op het gebied van verkoop. Het analyseren van ontwikkelingen in de markt en vertalen naar mogelijkheden voor de organisatie behoort tevens tot jouw takenpakket, alsmede het stimuleren en coachen van je team en het zorgdragen voor goed relatiebeheer. Als boegbeeld van de organisatie vertegenwoordig je Geo4A tijdens beurzen en netwerken, je onderhoudt wereldwijd contacten en bent daarnaast verantwoordelijk voor een goed verloop van diensten voor o.a. het signaleren van en –bestrijding van ziektes, conservering en groei van aardappels.

Naar wie zijn we op zoek?

Je hebt minimaal HBO/WO niveau en werkervaring met tenminste vijf jaar ervaring in de aardappelsector in een vergelijkbare positie. Nog belangrijker vinden wij dat je past bij de organisatie en onze relaties en dat je samen met het team je gaat inzetten voor het versterken van onze goede marktpositie. Ervaring binnen een agrarische productie- of handelsonderneming en kennis van de aardappelsector is een sterke pre. Je communiceert gemakkelijk en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kernbegrippen voor deze functie zijn: analytisch sterk, inspirerende persoonlijkheid, ervaring met leidinggeven, teamplayer, pro-activiteit, commercieel ingesteld en sterk in acquisitie.

Wat hebben wij te bieden?

Ondanks dat je in deze positie ook op pad bent, is ons kantoor in Marknesse een uitvalsbasis. Wij bieden een functie met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Er is volop ruimte om te bouwen aan groei met hulp van een professioneel team.  De arbeidsvoorwaarden zijn goed en passend bij je achtergrond en ervaring. Een auto van de zaak hoort bij de functie.


Interesse?

Geo4A  heeft de werving & selectie voor deze functie uitbesteed aan Doornbos Werving & Selectie. Bel gerust voor meer informatie en om af te tasten of de functie voldoende past bij je wensen en ambitie.

Is je interesse gewekt en wil je graag deel uitmaken van een groeiende organisatie binnen een interessante markt? mail dan je  reactie met cv voor 15 december a.s. naar info@doornboswerving.nl

Doornbos Werving & Selectie BV
Postbus 168 8300 AD Emmeloord

Voor vragen of informatie:
Klaas Doornbos: tel 0527-698766 of 06 22 23 54 21

Kijk voor meer informatie op www.doornboswerving.nl  of www.geo4A.com

 


© BPnieuws.nl 2019