Job offer - Salesmedewerker binnendienst biologische groenten

Aan de slag in de dynamisch groeiende markt voor biologische groente en fruit?

Met trots is Nautilus Organic de enige 100% biologische coöperatie voor Nederlandse groente- en fruittelers van Nederland. In onze coöperatie slaan de telers, onze leden, de handen ineen om optimale afzet en een goede marktpositie te realiseren. Als verkoop- en marketingcoöperatie zijn we onafhankelijk en hebben we geen winstoogmerk. Onze leden bevinden zich in heel Nederland, onder hen bevinden zich glasgroentetelers, fruittelers, akkerbouwers en vollegrondsgroentetelers. Nautilus Organic heeft ruim 250 actieve klanten in binnen- en buitenland. In de onstuimig toenemende biologische markt heeft Nautilus Organic een sterk groeiende positie.

We zoeken daarom ter uitbreiding van ons team een enthousiaste, gedreven en commerciële:

Salesmedewerker binnendienst biologische groenten

MBO/HBO


We zoeken een gedreven, enthousiaste persoonlijkheid

Als salesmedewerker binnendienst ben je de spil van het salesteam en een herkenbaar aanspreekpunt voor onze klanten. Met je enthousiaste persoonlijkheid coördineer en beheer je onze orders. Bovendien zorg je voortdurend voor het juist en vlot communiceren van het actuele aanbod en ben je eerste aanspreekpunt voor zowel telers als klanten.

Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en hebt een commerciële instelling. Je werkt met enthousiasme in de bloeiende en groeiende markt van biologische groenten en fruit. Bovendien werk je nauwkeurig, heb je goede kennis van het Office pakket (Word, Excel) en wil je leren werken met onze geautomatiseerde databases. Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal. Kennis van de Duitse, Franse of Spaanse taal is een pré.  Ervaring is niet nodig, enthousiasme des te meer.


Ons aanbod

We bieden een dynamische fulltime (evt. parttime) functie binnen een internationaal georiënteerde organisatie in Emmeloord. Er heerst een prettige werksfeer, er is een no-nonsense cultuur en er zijn korte communicatielijnen. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en passend bij jouw achtergrond en ervaring.


Heb je belangstelling?

Dan ontvangen wij graag uiterlijk 14 december een korte mail met je motivatie en cv. Je kunt deze mailen naar Hein Wolff via: hwolff@nautilusorganic.nl.

Kijk voor meer informatie op: www.nautilusorganic.nl

 


© BPnieuws.nl 2019