Job offer - Opleidingsmanager

Als klein land is Nederland groot in de handel in groenten en fruit van Nederlandse bodem, of waar dan ook in de wereld. De Nederlandse groenten en fruitsector vervult een wereldwijde behoefte aan gezonde voeding voor miljoenen mensen. De groenten en fruitsector is één van de belangrijkste motoren voor de Nederlandse economie, met een totale omzet in Nederland van ongeveer € 18 miljard.

Het Groenten en Fruit Groothandelsfonds is een initiatief van de werkgeversorganisatie GroentenFruit Huis en de vakbonden FNV en CNV. Alle werkgevers in de sector zijn bij het fonds aangesloten. Het doel van het fonds is opleiding en ontwikkeling van medewerkers te stimuleren en faciliteren.

De wereld om ons heen verandert snel. Globalisering, digitalisering en robotisering hebben grote impact op bedrijven en hun werknemers. Om haar toppositie te behouden hebben Nederlandse bedrijven behoefte aan goed gekwalificeerde medewerkers die zich voortdurend blijven ontwikkelen. Om hen optimaal te faciliteren is het Groenten en Fruit Groothandelsfonds op zoek naar een

Opleidingsmanager

(m/v, fulltime)


De functie

Als opleidingsmanager heb je een zelfstandige functie met een breed takenpakket. In samenspraak met het bedrijfsleven en opleiders zorg je voor een actueel, branche specifiek opleidingsaanbod. Je vertegenwoordigt de sector en het Groenten en Fruit Groothandelsfonds in landelijke en regionale samenwerkingsverbanden, zoals het Groenpact en SBB.  Je informeert en adviseert bedrijven over opleiding en ontwikkeling van medewerkers en de rol en functie van het fonds, bijvoorbeeld door het verzorgen van presentaties voor groepen werkgevers of door zelf themabijeenkomsten te organiseren voor bedrijven en hun medewerkers. Je werkt collegiaal samen met opleidingsmanagers uit andere sectoren, waaronder glastuinbouw en open teelten. Je bent projectleider in verschillende projecten, zoals een talenten wervingsprogramma en een regionaal carrière-event. Je werkt vanuit het Hortiversum in Zoetermeer.


Functie eisen

Om deze functie succesvol invulling te geven beschik je over HBO / WO werk en denkniveau. Je hebt kennis van de sector en van leven lang ontwikkelen en human resource development. Je weet de weg in de wereld van opleiding en ontwikkeling. Je bent een zelfstandige doener, gericht op het behalen van resultaat. Je hebt goede communicatieve en contactuele vaardigheden en bent sterk in plannen en organiseren.


Ons aanbod

Wij bieden je een zeer gevarieerde functie, met volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Je salaris is in overeenstemming met de zwaarte van de functie en de kennis en ervaring die je meebrengt. Werkgeversvereniging GroentenFruit Huis treed op als werkgever.


Je sollicitatie

Graag ontvangen we je cv en motivatiebrief uiterlijk op 14 december 2018 per mail via j.verweij@gfgroothandelsfonds.nl. Bij eventuele vragen kan je contact opnemen met Jeroen Verweij (fondsmanager) via 06-57325280.


© BPnieuws.nl 2019