Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Crop Lead

Hou jij van blauwe bessen?

Fall Creek veredelt en kweekt al meer dan 40 jaar uitzonderlijke blauwe bessen planten en verkoopt ze over de hele wereld. En niet zonder succes!

Crop Lead


Wat ga je doen bij Fall Creek

Als Crop Lead ben je eindverantwoordelijk voor de teelt en opkweek van blauwe bessenplanten van hoge kwaliteit. Teeltaspecten in deze functie zijn onder andere watergift, bemesting, gewashandelingen, scouten, gewasbescherming, enz. Dit alles volgens de kwaliteitsnormen van Fall Creek. Je hebt een sterke focus op plantkwaliteit met als doel deze elke dag te willen verbeteren.

In deze functie geef je leiding aan een groep teeltmedewerkers. Je hebt een positieve houding en draagt graag bij aan het verbeteren van efficiëntie, mechanisatie, innovatie en kwaliteit. Je komt te werken in een professioneel team in Meterik en maakt daarmee ook deel uit van een sterk groeiend internationaal bedrijf met vestigingen wereldwijd zoals; VS, Mexico, Peru, Spanje, Zuid-Afrika en China. Je begrijpt dat er een hoog- en laagseizoen is en bent zodoende bereid om af en toe in weekenden te werken.


Wat breng je mee naar Fall Creek:

 • Aantoonbare kennis en ervaring in het opkweken van planten in een kwekerij omgeving.
 • Een afgeronde tuinbouw/landbouw opleiding of gelijkwaardig (MBO niveau 4 of HBO)
  In het bezit van een gewasbeschermingslicentie, een geldig rijbewijs (B/BE) en een heftruckcertificaat.
 • Kennis van mechanisatie en indien nodig klein onderhoud kunnen uitvoeren.
  Leiderschapskwaliteiten en een echte doorzetter.
 • Gewend om goed georganiseerd te werken (Standaarden neerzetten, werkinstructies ontwikkelen etc.)
 • Basisvaardigheid met computers en MS Office.
 • Vloeiend Nederlands en uitstekend/goed Engels spreken – en luistervaardigheid.
 • Bereidheid om andere Fall Creek-kwekerijen over de wereld te bezoeken en te leren van internationale collega's.


Wie zijn wij?

We zijn een in de VS gevestigd bedrijf met een scherpe focus op het veredelen van blauwe bessen, het opkweken van blauwe bessen planten en het bieden van de beste teeltsupport aan de meest toonaangevende blauwe bessen telers ter wereld. Onze missie is om de telers van dienst te zijn en de blauwe bessen industrie te ondersteunen. Door het leveren van de beste genetica, planten, teelttechnische kennis en wereldwijde marktinformatie zorgen wij dat de teler het maximale success kan behalen. Het opbouwen van sterke relaties en het bieden van uitstekende service staan hoog in het vaandel bij Fall Creek. Dit alles om te helpen bouwen aan: A World with Better Blueberries!™.


Wat kun je van ons verwachten?

Fall Creek biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden (incl. bonusregeling en fietsplan) en voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelingen qua kennis en vaardigheden (incl. persoonlijk ontwikkelingsbudget).


Uren

40 uur
Jaarurenmodel conform CAO Open Teelten


Bedrijfsomschrijving

Fall Creek Nursery is een internationaal bedrijf met focus op het veredelen van blauwe bessen (niet in Meterik), het opkweken van blauwe bessen planten en het bieden van de beste teeltsupport aan de meest toonaangevende blauwe bessen telers ter wereld. De Nederlandse vestiging is gelegen in Meterik (Limburg). Overige, wereldwijde locaties zijn gelegen in: Amerika, Mexico, Chili, Peru, Spanje, Zuid-Afrika en China. Wij zijn een overwegend jong team waar Nederlands, Limburgs maar ook Engels en Spaans gesproken wordt. De sfeer is informeel en regelmatig zorgen we voor iets lekkers bij de koffie, een heerlijke lunch of een BBQ. Regelmatig bezoeken collega’s van Fall Creek vestigingen uit de hele wereld onze kwekerij. En ook onze internationale klanten vereren ons regelmatig met een bezoek en proeven dan graag het fruit op ons demo veld. Daarnaast wordt op onze kwekerij meermaals per jaar een evenement georganiseerd.