Vacaturebank

The Greenery is een trotse, internationale groente en fruit leverancier in eigendom van de Nederlandse coöperatie The Greenery. Samen met circa 150 eigen telers en vele ketenpartners in het binnen- en buitenland leveren we al meer dan 25 jaar een compleet assortiment van verse groente en fruit aan de grootste supermarkten, groothandelaren, cateraars en verwerkende industrie in Europa. We zijn verspartner van verschillende Nederlandse retailers en Europese e-commerce partijen en hierbij ondersteunen we deze klanten met dienstverlening op gebieden als supply chain, logistiek, verduurzaming, categorie management, marketing en data om hun ambities waar te maken.

Het efficiënt én op duurzame wijze beheren en sturen van een logistieke versketen; dat is het vak wat wij beheersen. In een keten die continu in beweging is door klimaatveranderingen, verduurzaming en veranderende consumentenbehoefte zorgen wij dat iedereen iedere dag kan beschikken over de beste en lekkerste groente en fruit.

The Greenery Growers als ketenregisseur

The Greenery Growers positioneert zich als ketenregisseur waarbij het vermarkten van onze telersproducten de klant centraal staat. The Greenery Growers geeft invulling aan deze rol door de vraag- en aanbodzijde met elkaar te verbinden waarbij in iedere stap van de keten waarde wordt toegevoegd. Door duurzaam te telen, de inzet van big data, doorlopende innovatie en optimalisatie van kwaliteit op zowel producten als diensten, maakt The Greenery Growers het verschil.

Gezonde groei

The Greenery Growers wil samen met haar telers en klanten verder groeien. Door middel van duurzame en sociaal verantwoorde teelt van bijzondere, voedselveilige en bovenal lekkere groente- en fruitproducten draagt The Greenery Growers bij aan een gezondere en verantwoorde levensstijl voor alle bevolkingsgroepen, van jong tot oud. Door gebruikmaking van technologie en nieuwe samenwerkingsverbanden werkt The Greenery Growers continu aan productinnovatie en ketenoptimalisatie. Zo maakt The Greenery Growers groente en fruit jaarrond voor iedereen bereikbaar.

(Junior) Kwaliteit Specialist

Barendrecht


De functie

De (Junior) Kwaliteit Specialist beheert het TGG kwaliteit-proces op diverse locaties. Dit proces houdt in: inslag, proces, voorraad, uitslag, telerzelfkeur en shelf life controles.

Daarnaast zal er gericht begeleiding en controle van de productie van producten bij eigen leveranciers en leveranciers derden worden uitgevoerd. Hierbij wordt gekeken naar alle kwaliteitsfacetten, schade, ziektes, omgevingscondities (koelruimtes) en dergelijke.

De (Junior) Kwaliteit Specialist werkt zelfstandig op een Greenery DC of teler locatie en is verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van kwaliteitscontrole processen.


Doel van de functie

Het doel van deze functie is het controleren van producten volgens de daarvoor vastgestelde normen, standaards, wetgeving en klanteisen op een Greenery DC, bij eigen leveranciers en/of handelsbedrijven, teneinde het door afnemers geëiste kwaliteitsniveau te waarborgen. Je bent een verbindende schakel tussen de afdeling verkoop en de betreffende leverancier.


Verder voer je onder andere de volgende werkzaamheden uit:

 • Uitvoeren van kwaliteitscontroles in zes fases, namelijk: vooroogst, inslag, voorraad, proces, shelf life en uitslag op TGG Greenery DC en bij telers en/of handelsbedrijven, op de voor de producten geldende kwaliteitsaspecten;
 • Het registreren van bevindingen conform vast geldende procedures en richtlijnen in een geautomatiseerd systeem;
 • Het onderhouden van contacten met en begeleiden van telers;
 • Het naleven van richtlijnen op het gebied van certificeringen.


Team & Organisatie

Binnen The Greenery Growers zijn kwaliteitsfuncties in de lijn ondergebracht. Het controleren van kwaliteit valt onder de verantwoordelijkheid van de Manager Kwaliteitscontrole.


Voor wie is dit interessant?

The Greenery is op zoek naar een (Junior) Kwaliteit Specialist met minimaal één tot vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Verder beschik je over de volgende vaardigheden:

 • Je hebt MBO-niveau 4;
 • Je hebt kennis van computerprogramma’s MS Office en computerapparatuur;
 • Je hebt kennis van producten, product voorschriften, kwaliteitscontrolesystematiek en relevante wetgeving;
 • Je hebt kennis van moderne talen;
 • Kennis van aardbeien/zachtfruit is een pré;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je bent communicatief vaardig, en je hebt commercieel inzicht;
 • Je kunt een sturende rol aannemen;
 • Je hebt een proactieve houding en bent besluitvaardig en daadkrachtig;
 • Je bent flexibel als het gaat om invulling van werktijden, je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.


Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid;
 • Een informele werksfeer met ruimte voor eigen inbreng en ideeën;
 • Een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.


Vragen?

Neem dan contact op met Ton de Weerdt, Manager Kwaliteitscontrole,
op telefoonnummer: 06-50214651.


Solliciteren?

Ga naar www.thegreenery.com. Vervolgens ga je naar ‘Werken bij’ en dan naar de vacature (Junior) Kwaliteit Specialist. Vul daar je persoonsgegevens in en upload je cv en motivatiebrief.

 

FreshPublishers © 2005-2024 BPnieuws.nl

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven