Mango trader

Hars & Hagebauer BV in Ridderkerk is een volledige dochter van Hars & Hagebauer GmbH, een sterk familiebedrijf uit Hamburg, Duisland. Opgericht in 1882 is ons bedrijf een van de oudste AGF bedrijven in Europa.

Hars & Hagebauer Nederland werkt zelfstandig van het moederbedrijf in Duitsland en heeft zich gespecialiseerd in de import en export van overzee fruit.

Hars & Hagebauer BV opereert in twee afdelingen. Eén afdeling richt zicht op een breed pakket fruit, waaronder Avocado, Citrus, Gember, Zoete Aardappel en Druiven. De andere afdeling heeft zich gespecialiseerd in Mango. Daarmee heeft Hars & Hagebauer BV zich ontwikkeld tot een van de grootste mango importeurs van Europa. 52 weken per jaar. Voor de mango afdeling zoeken wij een

Mango trader

In een klein team Mango in- en verkopen.


Kernwoorden: internationaal, netwerk op- en uitbouwen, pro actief, veel vrijheid om je werk in te delen en uit te voeren. Hierbij resultaat gericht.

Voor de ervaren of de iets minder ervaren trader bieden wij een kans in een zeer sterk en gezond bedrijf. Familieachtige, informele en sfeer waarbij het gaat om het teamresultaat. Dat doen we vanuit een modern, licht kantoor waar we veel aandacht geven aan een goede en vertrouwede omgang met elkaar. De juiste trader die doet wat hij belooft bieden wij een fantastische werkplek met gezonde arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd, stuur een CV met korte motivatie. Dat is volledig anoniem. We hopen deze vacature dit najaar in te vullen.

Reactie via hr@harshagebauer.nl

Geen acquisitie svp

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.