Teamhoofd Financiële administratie

Ben jij financieel specialist en op zoek naar een uitdagende baan met afwisselende werkzaamheden, verantwoordelijkheid, gemotiveerde collega’s en een prettige werksfeer?

Dan gaan wij graag met jou in gesprek!


Oxin Growers is één van de grotere telerscoöperaties van Nederland met 230 leden en een gevarieerd assortiment bestaande uit ruim 4.500 hectare glasgroenten, vollegrondsgroenten, hardfruit en zachtfruit. Vakmanschap en passie, gecombineerd met de modernste teelttechnieken typeren de bij ons aangesloten teeltbedrijven. Onze organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen en persoonlijke aandacht voor de leden.

De hoofdactiviteit van Oxin Growers is het op de markt brengen van de producten van onze leden, waarbij het rendement voor de leden altijd voorop staat. Diensten die wij verder aan de leden verlenen, zijn op het gebied van kwaliteit, inkoop, voedselveiligheid, certificeringen, product- en conceptontwikkeling, communicatie en IT.

Hierbij is een efficiënt ingerichte financiële administratie die doorlopend actueel is, waar de vastlegging van financiële mutaties tijdig en betrouwbaar is en die volgens de geldende regels en richtlijnen wordt uitgevoerd, een basisvereiste.

In verband met het vertrek van een collega op de afdeling Financiële administratie zijn wij op zoek naar een:


Teamhoofd Financiële administratie


De functie

Als Teamhoofd Financiële administratie ben jij de financiële allrounder en leidinggevende verbinder die verantwoordelijkheid draagt voor twee financiële administraties, debiteurenbeheer en de BTW-administratie. Je geeft leiding aan een team van drie medewerkers en zorgt met de juiste aansturing en begeleiding voor een efficiënte administratie die doorlopend actueel is, waarbij je ook zelf de handen uit de mouwen steekt. Je bent verantwoordelijk voor een goede inrichting van de financiële administratie, administratieve processen door de hele organisatie en de implementatie van veranderingen.

Een belangrijke taak van het teamhoofd is het verzamelen en invoeren van de gegevens voor de salarisadministratie, coördinatie en controle van de verwerking hiervan door onze externe dienstverlener en de uitbetaling van de salarissen.

Je bent als teamhoofd ondersteunend aan de Financieel directeur voor wat betreft het verbeteren van processen, het opstellen van kwartaalrapportages, de jaarrekening, begroting en overige managementinformatie, alsmede het maken van analyses. Tevens speel je een belangrijke rol bij het bouwen en implementeren van een nieuw informatiesysteem.

Afstemming en coördinatie tussen de verschillende administraties en de financiële kant van de afdeling SIG&F behoort ook tot het takenpakket. Daarnaast bereid je, in overleg met de projectadministratie, de bevestigingen voor aflossingen, (eind)afrekeningen en rapportages voor.     

Tot slot draag je zorg voor zaken rondom huisvesting en facilitaire activiteiten.


Functie-eisen

Je hebt een afgeronde financiële opleiding op HBO-niveau of vergelijkbaar en je hebt ervaring met het werken op een financiële administratie. De aard van de werkzaamheden vereist dat je nauwkeurig kunt werken en het overzicht bewaart. In verband met de aansturing van het team en de contacten met onze leden, zijn goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift noodzakelijk. Je bent bedreven in het werken met vooral Excel en bekend met Exact.

Wij nodigen geïnteresseerden die deze functie zien als volgende stap in hun carrière ook graag uit om te reageren.


Aanbod

Wij bieden een verantwoordelijke fulltime baan (36 tot 40 uur per week) met voldoende uitdaging in een groeiende organisatie. Naast een goed salaris (€ 3.500 tot € 4.500 bruto per maand, afhankelijk van ervaring en deskundigheid), laptop en mobiele telefoon, bieden wij een goede pensioenregeling en ruime mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en cursussen. Een werkweek van vier dagen is bespreekbaar.


Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Stuur dan je motivatiebrief met cv naar Hans Prins via hans@oxin-growers.nl of bel 06–13 40 61 41 als je meer wilt weten.

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.oxin-growers.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.