Orderverwerker

Wil je werken aan een groenere toekomst? Ben je een foodie die energie krijgt van tevreden klanten? Je houdt makkelijk je hoofd koel in de hectische omgeving van binnenkomende orders, mails en telefoontjes?                                  

BD-totaal zoekt een:

Orderverwerker

32-38 uur


Wij zijn een groothandel van biologische levensmiddelen met een assortiment van 6500 vers- en droogwaren te Houten. We leveren al 30 jaar aan de groene foodprofessional in de horeca, catering, bakkerij en zorginstelling. In onze informele werkomgeving staan samenwerking en resultaatgericht werken centraal.

Als orderverwerker bij BD-Totaal werk je in een klein team. Van achter je bureau zorg je er voor dat alle binnengekomen orders verwerkt worden in onze systemen. Dit betekend dat de juiste bestellingen bij de leveranciers zijn geplaatst en het magazijn weet wat er klaargezet moet worden. In onze dynamische wereld van klanten en leveranciers komen we elke dag andere uitdagingen tegen. Door als orderverwerker dit allemaal in goede banen te leiden ontstaat er rust en duidelijkheid voor de klanten en de rest van de organisatie. 


Welke vaardigheden en kwaliteiten zoeken wij?

  • je bent klantvriendelijk
  • je bent een teamplayer
  • je kan goed focussen op je taken en hebt oog voor details
  • je bent vaardig met MS Office en programma’s die daarmee samenhangen


Wat is je achtergrond?

Je hebt MBO werk- en denkniveau. Daarnaast is het een pre als je interesse hebt in (biologische) voeding, en als je in (de buurt van) Houten woont.


Wat bieden wij?

  • samenwerken in een klein gezellig team
  • werktijden maandag t/m vrijdag (4 of 5 dagen)
  • fulltime salaris €2200 - €2800 bruto per maand


Wat is je achtergrond?

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en je woont in de buurt van Houten.

Wij bieden een fulltime startsalaris €2200 - €2600 bruto per maand.


Solliciteren t/m 22 maart

We hebben momenteel ook een leuke vacature open staan als Commercieel Medewerker Binnendienst. Je kan onze vacatures vinden op https://www4.bd-totaal.nl/vacatures. Als je graag meer weten of wil solliciteren, neem dan contact op met onze Loes Hulshof via personeel@bd-totaal.nl of 030 287 1445. We kijken naar je uit! 

 

Acquisitie ongewenst

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.