Keurmeester

EXSA Europe b.v. produceert, exporteert en distribueert fruit vanuit Zuid-Afrika, Egypte, Costa-Rica en vele andere landen. Primaire productgroepen zijn druiven, citrusvruchten, meloenen en steenfruit. Onze afnemers bestaan uit (internationale) retailers, cateraars en groothandelaren. Wegens groei van de organisatie zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

Keurmeester

(m/v) fulltime


Jouw functie bestaat uit een breed scala van taken op gebied van fysieke keuringen van fruit binnen ons smalle maar zeer diepe assortiment. Je zal zeer intensief samenwerken met de commerciële collega’s. Jouw aandachtsgebied is o.a. het monitoren van onze verpakkingsactiviteiten welke in-house zijn georganiseerd. Denk hierbij aan uitgangskeuring van gereed product adhv klantspecificaties, binnenkomstkeuringen van te verpakken product en procesbegeleiding.

Al met al een veelzijdige job waarbij communicatie, flexibiliteit en collegialiteit voorop staan.

Bij voorkeur heeft onze nieuwe collega een afgeronde middelbaar- of hogere beroepsopleiding en beschikt hij of zij over een gezonde voorliefde voor onze productgroepen.

Heb je zin om mee te bouwen aan een jong bedrijf waarin teamspirit, creativiteit en doorzettingsvermogen onze belangrijkste pijlers zijn? Stuur dan jouw reactie en CV naar:


EXSA Europe B.V. / Dhr. Jeroen Stoof

Jeroen.stoof@exsaeurope.com / www.exsaeurope.com

Tel: +31 (0) 88 735 0002


Geen acquisitie op basis van deze vacatureSchrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven