Commercieel medewerker binnendienst

Word jij de nieuwe “bol” binnen ons bedrijf?

Bij Verver Export zijn we op zoek naar iemand zoals jij. Iemand die out of de box denkt, nieuwe kansen ziet en niet bang is voor een uitdaging.

Je gaat aan de slag met het verbeteren van commerciële processen binnen jouw afdeling en bent het eerste aanspreekpunt van klanten en verkopers. Je bent verantwoordelijk voor het order- en offerteverloop. Als je iets signaleert wat niet klopt, los jij het als eerste op.

Voordat wij jou leren kennen, wil je natuurlijk eerst weten wie wij zijn. We nemen je graag mee naar een van de mooiste kantoren uit de regio: https://youtu.be/MTsET0bsZJ0

Verver Export is een bloembollengroothandel in Heerhugowaard. Met onze producten maken wij de openbare leefomgeving in Europa mooier. Dat doen we vanuit creativiteit en passie. Want bewezen is: bloemen maken mensen blij. Wij zijn een groeiend bedrijf en continue bezig met verbeteren en vernieuwen. Bij Verver Export zetten wij de bloemetjes buiten. Doe je mee?

Als Commercieel Medewerker Binnendienst is geen dag is hetzelfde. Deze dynamische functie volbreng je vanuit ons kantoor in Heerhugowaard met een open en informele werksfeer. Er zijn mogelijkheden om cursussen te volgen en je kunt een prima salaris verwachten, afgestemd op je leeftijd en ervaring.

Voor vragen kun je altijd een mailtje sturen naar monique.moerbeek@ververexport.nl of bellen naar 072-5051481. 


Ja, ik wil! 

Bij jij het nieuwe, verfrissende talent dat wij zoeken? We kijken ernaar uit om je te ontmoeten! Stuur je motivatie en CV aan Monique Moerbeek: monique.moerbeek@ververexport.nl en misschien zien we je binnenkort voor een gesprek. 

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.