Ervaren Internationaal Salesmanager

Dutoit Europe B.V. maakt deel uit van de Dutoit Group en is de schakel tussen producent en consument. Het bedrijf is begonnen als Nico de Jong met het importeren en exporteren van fruit en vandaag de dag wordt het bedrijf geleid door de 4e generatie. In 2017 ging het bedrijf terug naar zijn productiewortels en startte het een succesvolle joint venture met de familie Dutoit in Ceres, Zuid-Afrika, een toonaangevende producent en distributeur van superieur fruit. Dit is de bron voor steenfruit, druiven, topfruit, citrus, zoete aardappelen en ananas. Samen met andere producerende partners is men gespecialiseerd in tal van producten uit overzeese gebieden. Het fruit is uitsluitend afkomstig van bedrijven met een eigen productie en de uitstekende connecties met de retailers brengt hen zo dicht mogelijk bij de eindconsument. Het bedrijf is de bron en biedt een uitstekende infrastructuur en faciliteiten dankzij de ligging in het hart van de Rotterdamse fruithaven. De organisatie staat bekend om haar no-nonsense aanpak en wordt ondersteund door lage operationele kosten. Langdurige partnerschappen met klanten en telers voor de beste ondersteuning in de totale toeleveringsketen van vers fruit is één van de kernwaarden. Vandaag, ruim 100 jaar nadat het bedrijf is begonnen, is het de directe producentverbinding voor in Europa gevestigde klanten en retailers.

Ervaren Internationaal Salesmanager


Functie 

Een top verkoper met een flexibele mentaliteit

 • Verkoop van het gehele assortiment van Dutoit aan klanten in binnen- en buitenland. 
 • Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van bestaande en nieuwe klanten.
 • Je bent goed geïnformeerd over de ontwikkelingen op de markt.
 • Het maken van offertes, inzetten van orders en het bewaken van het complete verkoopproces.
 • Herkennen van klantwensen en hier proactief commercieel op inspelen.
 • Je rapporteert aan de Managing Director.

 

Profiel  

Kracht in sales

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau, opleiding in een commerciële richting.
 • Ervaring in soortgelijke functie in de fruit sector.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, andere talen zoals Frans en Duits zijn een pré.
 • Een echte teamspeler.
 • Sterk in het zoeken en vinden van kansen.
 • Je communiceert duidelijk en vlot op diverse niveaus

Competenties 

 • Commercieel inzicht en sterke handelsgeest.
 • Resultaatgericht en vasthoudend.
 • Energieke persoonlijkheid.
 • Zelfstarter en creatief.
 • Accuraat
 • Analytisch sterk


Standplaats 

Rotterdam. Het kantoor bevindt zich in het hart van de Merwehaven. Goed bereikbaar vanuit Utrecht, Dordrecht, Gorinchem, Den Haag en Gouda 


Aanbod

Informele en ontspannen werksfeer in een klein team met korte lijnen, veel verantwoordelijkheden en ruimte voor initiatief. Een goed salaris en overige condities zijn in overeenstemming met de functie en juiste kandidaat.


Reageren 

Dutoit Europe heeft de Werving en Selectie voor de vacature van Ervaren Internationaal Salesmanager exclusief uitbesteed aan FreshRecruitment. Voor meer informatie kun je terecht bij Jan Willem Tolhoek, telefonisch bereikbaar op +31(0)6 821 831 03. Sollicitaties uitsluitend via www.freshrecruitment.com. Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op https://www.dutoiteu.com/


FreshRecruitment is specialist in Food & Agri vacatures voor Bachelors en Masters. Onze mensen zijn vakkundige professionals die als zelfstandig ondernemer samenwerken. Wij werken met een omvangrijke database, social media en gerichte wervingscampagnes. International recruitment met een groot netwerk (o.a. Europa, Azië, Afrika, Zuid-Amerika) De marktgebieden zijn: Food, Agri, Retail (FMCG/ OOH), Levensmiddelentechnologie, Food Technology, Nutrition, Biobased, Life Sciences, Animal Scienes, Agro chemicals, Veterinaire pharma, Techniek, Horticulture, Plant Sciences, Organic Agriculture, Sierteelt en Tuinbouw. De functiespecialisaties, zowel vaste als interim posities zijn: General Manager(s), Directie, Sales & Marketing, Financieel, Human Resources (HRM), Operations, Logistiek (Supply Chain), Inkoop, Buyer, Trader, Research & Development (R&D), Voedingsmiddelentechnoloog, Nutritionist, Kwaliteit (QA / QESH), Engineering, Projectmanagement en Procestechnologie. 

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.