Sales Manager

Heb je een groen hart, commerciële skills en je op zoek naar een volgende stap? Kom Viscon versterken als Sales Manager!

Sales Manager


Wat ga je doen?

Als Sales Manager voor de kweeksystemen die Viscon levert ben je veel in contact met en op pad naar voornamelijk internationale klanten. Je werkt met onze collega’s, agenten, distribiteurs en eigen vestigingen samen om nieuwe en bestaande klanten zo goed mogelijk te helpen met hun aanvragen. De klanten die je zult bezoeken zijn actief in verschillende segmenten binnen de Horticulture (bloemen & planten teelt, groente & fruit en medicinale gewassen). Je werkt nauw samen met de verschillende afdelingen die je helpen om complete teeltoplossingen aan te bieden. Daarnaast kan de research afdeling je helpen om de klantsituatie zo goed mogelijk te beoordelen. Het backoffice team helpt je daarnaast met calculatie en layouts zodat je zo goed mogelijk op reis kunt gaan. Je zult ook deelnemen aan verschillende internationale beurzen en conferenties waar je het merk Viscon zult promoten. In deze functie is het van groot belang om zelfstandig te kunnen werken en een proactieve houding aan te nemen. Je krijgt veel uitdagingen en je bent niet bang om vragen te stellen. Ben jij iemand met interesse in techniek en (opkweek van) planten, dan past deze functie bij jou!


Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde HBO opleiding met commerciële of technische basis.
 • Je hebt passie voor technologie en interesse in de agro & food industrie.
 • Je bent leergierig en vindt het leuk om nieuwe omgevingen en materie je snel eigen te maken.
 • Je spreekt Nederlands, maar schakelt ook makkelijk over naar Engels een andere moderne vreemde taal is een pre.
 • Je vindt het leuk om zelfstandig projecten op te pakken en hier ook verantwoordelijk voor te dragen.
 • Kunnen werken met Autocad /SolidWorks is een pre.


Wat kunnen we je bieden?

 • Je bent van harte welkom in onze innovatieve werkomgeving en nodigen je uit ook met deze mindset aan de slag te gaan.
 • Er is bij ons veel ruimte voor jouw visie en inbreng, we vinden het fijn als je meedenkt over nieuwe mogelijkheden.
 • Je werktijden zijn (in overleg met je collega’s) flexibel in te delen.
 • Een goede balans tussen thuiswerken en op kantoor. Van een laptop tot een thuiswerkplek en ook thuiswerkvergoeding als je vanuit huis werkt.
 • 25 vrije dagen. Heb je er meer nodig? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
 • Natuurlijk bieden we je ook een marktconform salaris.
 • Verder ontvang je 8% vakantiegeld en een dertiende maand.
 • Een leaseauto om Viscon te promoten hoort ook bij deze functie.


Waarom je deze baan juist bij Viscon wilt uitvoeren?

We zijn een organisatie die altijd balanceert tussen de dynamiek van innovatie en de structuur van standaardisering. Wij helpen onze klanten met de nieuwste techniek en dit betekent dat het bij ons nooit saai is! Elke dag werken er bij ons meer dan 300 collega’s mee aan de meest innovatieve, kwalitatieve en creatieve oplossingen om producten van  A naar B te verplaatsen binnen productieorganisaties. Van zaadje tot tomaatje, van jong plantje tot perkgoed, van ei tot kuiken.

In de Horticulture leveren wij turnkey oplossingen voor de automatisering van elk tuinbouwproductieproces voor zowel grote als kleine tuinbouwbedrijven. Door nauw samen te werken met telers zijn we in staat teeltkennis te combineren met de nieuwste technologische innovaties. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in weefselkweekproductie en meerlaagse systemen in gecontroleerde omgevingen.


Interesse?

Stuur je sollicitatie naar: vacatures@viscon.eu of ga naar www.viscon.eu voor meer informatie.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven