Keurmeester fruitgewassen in de regio West-Brabant

Vanwege pensionering zoeken wij per april 2023 een keurmeester voor 32 - 40 uur per week in de regio West-Brabant.

Keurmeester fruitgewassen in de regio West-Brabant


Wat houdt de functie in?
Als keurmeester bezoek je kwekers, telers en handelsbedrijven in de sector Fruitgewassen. Je voert keuringen uit op productie van teeltmateriaal van Softfruit en Grootfruit. Hieronder vallen o.a. appel, peer, aardbei en framboos. Je keurt op de kwaliteit, certificering, plantgezondheid en import- en exporteisen. Je controleert ook administratieve processen bij het bedrijf.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Roelofarendsveen. Je bent onderdeel van een team, maar werkt zelfstandig vanuit huis.Naktuinbouw is de kwaliteitsdienst voor de tuinbouwsector en vervult een maatschappelijke rol door het bevorderen en bewaken van de kwaliteit en gezondheid van teeltmateriaal. De Nederlandse tuinbouw staat wereldwijd aan de top. Binnen- en buitenland roemt ons land om de kwaliteit van het plantmateriaal. Tuinbouwondernemers zorgen voor nieuwe rassen en voor betrouwbaar en gezond teeltmateriaal zoals zaden, stekken en jonge planten. Wij onderzoeken rassen, keuren en inspecteren plantmateriaal in opdracht van de overheid en toetsen op ziekten en plagen. Hierdoor kunnen de tuinbouwondernemers hun plantmateriaal over de hele wereld verhandelen.

Samen met bedrijven, organisaties en overheden - nationaal en internationaal - delen wij kennis om te leren en te innoveren.  

Goed, gezond en betrouwbaar teeltmateriaal van hoge kwaliteit en geschikte rassen voor tuinbouwondernemers waar ook ter wereld. Daar gaan wij voor!


Dit breng je mee

Je hebt een tuinbouwopleiding op minimaal mbo-niveau en werkervaring in de tuinbouwsector, affiniteit met fruitgewassen, gericht op de teelt van vruchtbomen en softfruit planten. Je hebt ervaring met plantenziekten en kwaliteitssystemen. Verder ben je initiatiefrijk, zelfstandig, besluitvaardig en leergierig. Als keurmeester ben je een ambassadeur van Naktuinbouw. Dat betekent dat je communicatief sterk, onafhankelijk en integer bent. Een rijbewijs B is noodzakelijk.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Werken in divers samengestelde teams verruimt ons denken en maakt ons werk effectiever en leuker. Iedereen wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid van kandidaten genieten interne kandidaten de voorkeur.


Wat bieden wij jou?

Je krijgt een interessante, veelzijdige functie in een ambitieuze organisatie. Daar hoort een goed, marktconform salaris bij. Als keurmeester verdien je tussen de € 2.800,- tot € 3.700,- (o.b.v. 40 uur per week) en een eindejaarsuitkering van 5,2%. Je krijgt een bedrijfsauto, telefoon en laptop tot je beschikking. Verder hebben we interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een gunstige pensioenregeling, zes weken vakantie, een aanvullende ziektekostenvergoeding en een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid. Gezond en vitaal blijven en werken met plezier vinden wij belangrijk. Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen, opleidingen te volgen en je toekomstperspectief te verbeteren.

 
Meer weten?

Bekijk onze film: bedrijfsvideo’s

Voor inhoudelijke vragen neem je contact op met Gerben Mellema (Manager Keuringen fruitgewassen),  tel. (06) 29550622 g.mellema@naktuinbouw.nl

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of mail onze personeelsadviseur Olga de Keyzer: o.d.keyzer@naktuinbouw.nl,  tel. (06) 29550616.

Je kunt tot en met 12 januari op deze vacature reageren. Stuur je motivatiebrief en CV naar g.mellema@naktuinbouw.nl

 

Selectiegesprekken worden 18 en 20 januari 2023 gehouden.

 

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven