Accountmanager glasgroente

Grote telerscoöperatie met ruim 250 leden en zo’n 4.500 hectare aan vollegrondsgroenten, glasgroenten, hardfruit en zachtfruit. Passie en vakmanschap, gecombineerd met de modernste teelttechnieken, kenmerken de aangesloten telers. De coöperatie verleent de leden diensten op het gebied van kwaliteit, veiligheid, inkoop, certificeringen, product- en conceptontwikkeling, communicatie en ict en brengt de producten op de markt, waarbij het rendement van de telers voorop staat. Vanwege de forse groei wil de coöperatie de organisatie uitbreiden met twee accountmanagers voor de productgroep glasgroente.

Accountmanager glasgroente

die telers en afnemers met elkaar verbindt


De baan

Als accountmanager glasgroente speel je een cruciale rol tussen telers en afnemers. Goede relaties op basis van wederzijds vertrouwen met alle stakeholders zijn dan ook onmisbaar. Je evalueert regelmatig samenwerkingen tussen telers en handelsbedrijven en je bespreekt de trends en ontwikkelingen op markt- en productniveau en de mogelijke commerciële kansen die hieruit voortvloeien.

Het opstellen en vastleggen van afzet- en andere overeenkomsten hoort ook bij je verantwoordelijkheden, evenals het uitvoeren van prijsbepalingen en het analyseren van benchmarks en normcontroles. Daarnaast ben je als voorzitter van een productgroep nauw betrokken bij de organisatie van productmiddagen.


Functie-eisen

Je hebt bij voorkeur al ervaring in een soortgelijke functie in de AGF-sector, een afgeronde relevante opleiding op hbo-niveau en je bent commercieel ingesteld. Als sparringpartner voor zowel telers als afnemers heb je goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal, en liefst ook in het Duits. Je kunt goed overweg met MS Word, Excel en Outlook en je bent in het bezit van een rijbewijs.


Aanbod

Een zelfstandige fulltime baan met veel verantwoordelijkheid binnen een organisatie met een prettige, informele sfeer. Naast een goed salaris (€ 4.000,-- / € 6.000,--) krijg je een auto, laptop en mobiele telefoon van de zaak.


Interesse?

Wil je meer weten over deze functie of wil je vrijblijvend een kop koffie komen drinken? Neem contact op met Goos Bartels, tel. 06 1552 9042 of mail naar goos@your-link.nl.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven