Specialist Bedrijfsbureau

Alles bij ons is puur natuur! Van onze smaakvolle biologische en biologisch-dynamische tomaten, paprika’s, komkommers en aubergines, in vele soorten, maten en kleuren, tot onze no-nonsense manier van werken.

In vier kassen in Brielle telen we in de volle grond onze vruchtgroenten die we consument klaar verpakken. Hiermee zijn wij de grootste speler op het gebied van biologische glasgroente op de Nederlandse markt, met een breed klantenbestand waaraan we hoge service leveren. De kans is groot dat je onze groenten al eens bij je eigen supermarkt of natuurwinkel gekocht en geproefd hebt.

Samen met 28 eigen medewerkers en zo’n 80 uitzendkrachten, afhankelijk van het seizoen, werken we in een gemoedelijke maar professionele sfeer aan onze producten. Doordat we veel verschillende groenten telen en zelf verpakken is geen werkdag bij ons hetzelfde. Word jij onze nieuwe


Specialist Bedrijfsbureau

met als kerntaken kwaliteit, certificering en data-analyse


In deze rol ben je verantwoordelijk voor de diverse interne en externe kwaliteitssystemen, certificeringen en het hygiëne protocol. Je houdt onze handboeken actueel en verzorgt op regelmatige basis kwaliteitsoverleggen. Daarnaast voer je zelfstandig interne audits uit en bereid je alle externe audits voor. Je bent medeverantwoordelijk voor het kwaliteitsbewust werken van al onze collega’s.

Wij zijn bezig met de implementatie van een nieuw managementinformatiesysteem, die we gebruiken voor o.a. de planning van de productie en werkzaamheden in de inpakloods. Jij ondersteunt bij de verdere implementatie en bent verantwoordelijk voor de analyse van de data en het doen van verbetervoorstellen op basis van deze data.

Verder ondersteun je het management op het gebied van administratie samen met de Office Manager


Dit ben jij

  • Je hebt ervaring in kwaliteitssystemen, bij voorkeur in agrofood.
  • Je hebt een scherp analytisch vermogen, cijfermatig inzicht en kunt denken in oplossingen.
  • Je bent een mensenmens die in staat is systemen te borgen en medewerkers hierin mee te krijgen.
  • Je hebt een minstens een MBO+ diploma of MBO werk- en denkniveau.
  • Kennis van de wet- en regelgeving over certificering en voedselveiligheid is een pre.


Dit bieden wij

In deze zelfstandige functie heb je veel vrijheid om je eigen werkzaamheden in te vullen en je bijdrage te leveren aan een optimale bedrijfsvoering. In onderling overleg kan de functie parttime of fulltime ingevuld worden. Je loon is afhankelijk van je kennis en ervaring en conform de CAO Glastuinbouw.


We horen graag van je!

Zie jij ook jouw toekomst in ons biologisch glastuinbouwbedrijf? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Frank de Koning via frank@kwekerijfrankdekoning.nl. Wil je eerst meer informatie over deze functie dan kun je Frank bellen via 06 1060 1283.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven