Medewerker Inkoop en Voorraadbeheer

Met meer dan 130 filialen, 12.000 collega’s, en een consumentenomzet van 1,6 miljard zijn wij de ideale plek voor jouw carrière. Dirk denkt niet in stereotypes. Wij selecteren onze mensen niet op hun achtergrond, maar op potentie. De juiste instelling staat bij ons centraal, want we geloven dat je hiermee kan groeien naar wat je uiteindelijk wilt bereiken. Onze werkvloer is een voedingsbodem voor groei. En om jouw volledige potentie naar boven te kunnen halen, krijg je bij Dirk alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We hebben oog voor elkaar, voeren het goede gesprek en ondersteunen elkaar waar nodig. Dit alles zorgt voor een sterk teamgevoel waar mensen met respect en in een goede sfeer met elkaar omgaan. Het doel is duidelijk: Dirk wil dat de klant altijd met een goed gevoel en een goed gevulde boodschappentas de Dirk uitstapt. Iedereen binnen Dirk voelt zich verantwoordelijk om hier een bijdrage aan te leveren. Video over werken bij Dirk 

Medewerker Inkoop en Voorraadbeheer


Wat ga je doen

Zorgen voor een hoogwaardig versassortiment in onze winkels. Dankzij jou kunnen onze klanten rekenen op de beste AGF-producten (aardappelen, groenten en fruit). Met jouw inspanningen als Medewerker Inkoop en Voorraadbeheer draag jij in deze baan bij aan de groeiambitie van Dirk.

Jij zorgt dat de filialen van Dirk dagelijks worden voorzien van verse AGF-producten. Hiervoor heb je contact met leveranciers en koop je de juiste voorraden in. Jij houdt daarnaast rekening met alles wat binnen ons commerciële beleid invloed heeft op de inkoop. Kortom: een diverse en verantwoordelijke baan. Jouw verantwoordelijkheden bestaan uit het:

 • Volgen van de voorraadbewegingen waarbij je de markt goed in de gaten houdt, zo houd je bijvoorbeeld rekening met de invloeden van het seizoen op de inkoop;
 • Gebruiken van een forecastmodule en je eigen gecalculeerde inschattingen waar je jouw keuzes op baseert;
 • Nemen van weloverwogen beslissingen rondom op- en afschaling op basis van jouw calculaties en expertise;
 • Identificeren van eventuele problemen in de keten van inkoop tot voorraadbeheer en hierbij zorgen voor een passende oplossing.


Wat wij je bieden

Als Medewerker Inkoop en Voorraadbeheer bij Dirk kun je rekenen op leuke collega’s en een dynamische werkomgeving, want de supermarktbranche is altijd in beweging.

Samen met je collega’s lever jij in deze baan een belangrijke bijdrage aan de groeiambitie van Dirk. En jouw eigen ambities? Ook daar krijg jij hier volop de ruimte voor, bijvoorbeeld in de vorm van opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Daarnaast ontvang je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Afhankelijk van ervaring een salaris tussen de € 41.332 en € 59.046 per jaar inclusief vakantiegeld;
 • 30 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Een thuiswerkregeling en flexibele werktijden;
 • Een jaarcontract, daarna een contract voor onbepaalde tijd;
 • Interne opleidings- en doorgroeimogelijkheden`;
 • Een goede pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve zorgverzekeringen en een private leaseregeling;
 • Een ‘menukaart’ waardoor je flexibel arbeidsvoorwaarden uit kan ruilen voor andere voorwaarden die beter bij je passen, zoals meer vakantiedagen of een aanvullende reiskostenvergoeding;


Wat wij van je vragen

Jij komt tot de beste inkoopstrategie voor onze filialen. Hoe je dat doet? Onder andere door jouw strategie te baseren op kwantitatieve gegevens. Daarbij weet jij precies hoe je de hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheidt. Jij weet jouw analytisch en probleemoplossend vermogen zo in te zetten dat je daarmee, samen met je collega’s, de beste resultaten boekt.

Daarnaast beschik je over:

 • Hbo-werk- en -denkniveau
 • 1 of 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie of sector
 • Resultaatgerichtheid in combinatie met een flinke dosis stressbestendigheid


Geïnteresseerd? Solliciteer!  

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan snel, maar uiterlijk vóór 31 oktober via de sollicitatieknop.

Je kunt bij vragen ook bellen naar 088-3137000 en vragen naar de afdeling Commercie Vers.  

 

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven