Inkoper

Hessing Supervers is op zoek naar een


Inkoper


Ben jij een Besteller Grondstoffen (in onze branch noemen we dat Afroeper) die snel kan schakelen en goede prioriteiten kan stellen?

Hessing Supervers bestaat sinds 1968 en is een producent van gesneden groenten, fruit, maaltijd-, lunch- en ambachtelijke salades. Onze producten zijn gemakkelijk, lekker, gezond én supervers. Wij leveren een breed assortiment aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars. Hessing werkt vanuit Nederland, België, Duitsland en Denemarken.  Hessing groeit als kool en bouwt de ‘fabriek van de toekomst’ in Venlo. Ook in onze fabriek in Zwaagdijk-Oost blijven we investeren.

Ben jij op zoek naar een super dynamische baan waar geen dag hetzelfde is? Dan is de functie van Afroeper misschien wel wat voor jou!

Als Afroeper ben jij verantwoordelijk voor het bestellen van producten, variërend van groenten en fruit tot folies en etiketten. Dagelijks heb je contact met leveranciers, zowel in het binnen- als in het buitenland. Gezien ons SuperVerse product is dit een super dynamisch en uitdagend proces!

Als Afroeper maak je deel uit van het Inkoopteam, maar werk je ook samen met de afdeling planning om de behoeftebepaling van de klanten af te stemmen, met de afdeling Transport om de producten op tijd geleverd te krijgen en de afdeling Sales om te kijken of actie-aanvragen van klanten mogelijk zijn in combinatie met de verkrijgbaarheid van de grondstoffen.


Enkele taken die tot jouw verantwoordelijkheid vallen:

 • Bestellen (“afroepen”) van grondstoffen, specials en verpakkingen bij leveranciers;
 • Eventueel bijsturen van bestellingen en bewaken van levertijden;
 • Bepalen (vaak in overleg met Inkoop) van de benodigde hoeveelheden grondstoffen, specials en verpakkingen.
 • Administratief controleren van binnengekomen grondstoffen, specials en verpakkingen;
 • Afhandelen van afkeuringen, late leveringen, afwijkende hoeveelheden van de grondstoffen;
 • Administratieve werkzaamheden


Dit ben jij           

 • MBO 3 werk en denk-niveau;
 • Ervaring met inkoop -en facturatieprocessen;
 • Beheersing van de Engelse taal (Duitse, Italiaanse en Spaanse is pre);
 • Communicatief vaardig;
 • Daadkrachtig en oplossingsgericht;
 • Cijfermatig inzicht;
 • Flexibele beschikbaarheid; zo vind je het bijvoorbeeld geen probleem om 1x per 2 weken op zaterdag(ochtend) te werken.


Salaris

Hessing biedt een uitdagende fulltime functie waarbij je een goed marktconform salaris ontvangt van ( afhankelijk van werkervaring) tussen de €2300 en €2700 bruto per maand. Wij werken met de cao voor de groothandel groente en fruit. Wij kennen een 38-urige werkweek. 


Dit bieden wij

Je komt terecht binnen een dynamisch, gezond, groeiend en ambitieus bedrijf, waarin wij 4 begrippen centraal stellen: groei, toegankelijk, duurzaam en betrokken. Wij bieden diverse collectieve verzekeringen en bedrijfsfitness aan. Tevens krijg je personeelskorting op onze producten in onze groentewinkel.


Interesse?

Ben jij een inkoper met goede communicatieve skills? Solliciteer dan direct via onze sollicitatiepagina! Heb je vooraf nog vragen? Neem dan gerust contact op met Rianne Tol via e-mail riannetol@hessing.eu.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven