Support Medewerker

Wij zijn EXSA Europe b.v. we produceren, importeren, exporteren en distribueren fruit vanuit Zuid-Afrika, Egypte, Costa Rica, Brazilië en vele andere landen. Onze primaire productgroepen zijn druiven, citrusvruchten, meloenen en steenfruit. Onze afnemers bestaan uit (internationale) retailers, cateraars en groothandelaren. Vanwege groei van onze organisatie zijn wij op korte termijn op zoek naar een nieuwe collega!

Support Medewerker

(m/v) fulltime


De functie bestaat uit een breed pakket ondersteunende commerciële- en operationele taken richting onze accountmanagers. Denk hierbij aan het begeleiden, verbeteren en controleren  van onze processen op gebied van in- en verkoop, verpakkingen en kwaliteitsmanagement. Binnen ons supportteam werk je in teamverband en voor de functie is een begeleidingstraject uitgezet met de nadruk op’ training on the job’.

Je hebt in ieder geval een afgeronde middelbare  beroepsopleiding en beschikt over een gezonde handelsinstelling. Je kunt goed uit de voeten met de Engelse taal (Duits is een pre). En hebt daarnaast gezonde zin om je zelf te uit te dagen en verbeteren.

Je hebt affiniteit met fruiten logistiek en wil meebouwen aan, en meegroeien in, een jong bedrijf waar teamspirit, creativiteit en doorzettingsvermogen de belangrijkste pijlers zijn? Je staat open voor een uitdagende werksfeer in combinatie met prima doorgroeimogelijkheden en een uitstekend salaris? Neem dan contact met ons op.


Stuur je reactie en CV naar:

EXSA Europe B.V. / Dhr. Jeroen Stoof

Jeroen.stoof@exsaeurope.com / www.exsaeurope.com

Tel: +31 (0) 88 735 0000

 

Geen acquisitie op basis van deze vacature

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven