(Operationeel) Accountmanager

Fresh Solutions Netherlands BV  is een full service provider van groente, fruit, bloemen en planten en maakt onderdeel uit van de Greenyard Group. Op onze locatie in Waddinxveen zijn 3 business units gevestigd. Dit zijn Fresh Solutions Netherlands B.V. (groente & fruit), Fresh Solutions Flowers NL B.V. (bloemen & planten) en Greenyard Supply Chain Services.

Onze missie: bouwen aan een gezonde toekomst.

Ter versterking van het accountteam van Fresh Solutions Netherlands, zijn we op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste:

(Operationeel) Accountmanager


Wat ga je doen?

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor key-account(s) en ben jij degene die het gehele proces van begin tot eind bewaakt. Je coördineert het backofficeteam bestaande uit drie medewerkers dat werkzaamheden uitvoert voor deze accounts en zorgt samen met je collega’s voor een vlekkeloze service. Je bent het eerste aanspreekpunt naar onze intercompany en externe klanten en je houdt je bezig met verwerken van verkooporders, productieorders en je bewaakt de retouren. Daarnaast houd je goed zicht op de voorraad op zowel de locatie Waddinxveen als bij externe opslag locaties.

Je klant- en oplossingsgerichtheid helpen jou om de functie naar behoren uit te voeren.


Wie zoeken wij?

Je bent iemand die het overzicht bewaard en die stressbestendig is. Je kan goed zelfstandig werken, maar functioneert ook prima binnen een team. Verder heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en ben je bereid om mee te draaien in roosters voor de zaterdag- en zondag dienst. Je bent een zelfstarter die secuur en accuraat te werk gaat.

Naast de bovengenoemde werkzaamheden vragen we van onze nieuwe collega de onderstaande kennis en vaardigheden:

  • HBO denk- en werkniveau;
  • Ervaring in de AGF of soortgelijk in de logistiek is een pre;
  • Sterke beheersing van Nederlandse taal. En daarnaast ook een sterke beheersing van een vreemde taal, bij voorkeur Duits en/of Engels;
  • Ervaring met SAP is een pre;
  • Vaardig in Microsoft Office (Excel).


Wat bieden wij?

Een informele werksfeer en een enthousiaste team van collega’s. Het is een uitdagende functie in een dynamische organisatie. Jouw salaris is afhankelijk van kennis en ervaring.


Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen we graag, een korte motivatie met CV. Deze kan je sturen aan HR@greenyardfresh.nl, t.a.v. Annamarie Leerink.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven