Assistent-Bedrijfsleider met doorgroei tot Operationeel manager

Alles bij ons is puur natuur! Van onze smaakvolle biologische en biologisch-dynamische tomaten, paprika’s, komkommers en aubergines, in vele soorten, maten en kleuren, tot onze no-nonsense manier van werken.

In vier kassen in Brielle telen we in de volle grond onze vruchtgroenten die we consument klaar verpakken. Hiermee zijn wij het grootste biologisch dynamisch en het een na grootste biologische glasgroente bedrijf in Nederland. Dit maakt dat we een grote speler op de markt zijn met een breed klantenbestand waaraan we hoge service leveren. De kans is groot dat je onze groenten al eens bij je eigen supermarkt of natuurwinkel gekocht en geproefd hebt. We zijn koploper in wat we doen waarbij we met diverse kennisinstituten kennis, kunde en onderzoek delen.

Samen met 28 eigen medewerkers en zo’n 80 uitzendkrachten, afhankelijk van het seizoen, werken we in een gemoedelijke maar professionele sfeer aan onze producten. Doordat we veel verschillende groenten telen en zelf verpakken is geen werkdag bij ons hetzelfde.

Wil jij ons team komen uitbreiden in de functie van:

Assistent-Bedrijfsleider met doorgroei tot Operationeel manager


Naast het inzetten van je tuinbouwkennis op het gebied van teelt, arbeid en/of certificering ligt bij jou de verantwoordelijkheid om ons bedrijf verder te ontwikkelen op het gebied van processen en technologie, passende binnen onze bedrijfscultuur. Dit doe je onder andere door optimaal gebruik te maken van (intern) aanwezige data en jouw gedrevenheid om ons bedrijf verder te ontwikkelen. Indien het past bij je ambities stellen we samen op termijn een traject op met als doel het doorgroeien naar de functie van Operationeel manager.


Dit ben jij

  • Je bent op HBO nivo werkzaam als teelt- of arbeidsmanager en/of je hebt kennis dan wel de ambitie om uitvoering te geven aan het kwaliteitsbeleid en de daarbij behorende certificeringen.
  • Je hebt de kennis en ambities om het bedrijf verder te ontwikkelen.
  • Je bent analytisch, houdt van procesmatig werken en vindt het een uitdaging om te sturen en veranderingen door te voeren met behulp van data.
  • Naast je zakelijke inslag heb je aandacht voor medewerkers en weet je communicatief mensen op de juiste wijze te benaderen.
  • Bio achtergrond een pre.


Dit bieden wij

Als Assistent-Bedrijfsleider met doorgroeimogelijkheden bij BIO kwekerij Frank de Koning bieden we je een functie waar je zelf verdere invulling aan kunnen geven. Je krijgt de mogelijkheid om je managementvaardigheden verder te ontwikkelen door zelfstandig aan diverse projecten te werken. Het loon dat we je bieden is afhankelijk van je kennis en ervaring conform de CAO Glastuinbouw.


We horen graag van je!

Zie jij ook jouw toekomst in ons biologisch glastuinbouwbedrijf en wil je jouw bijdrage leveren aan supergezonde en lekkere snacks in de functie van Assistent bedrijfsleider met doorgroei tot Operationeel manager? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Frank de Koning via frank@kwekerijfrankdekoning.nl. Wil je eerst meer informatie over deze functie dan kun je Frank bellen via 06 10 60 12 83.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven