Junior productspecialist biologische kruiden

Ben jij een getalenteerde, hands-on junior productspecialist en heb je een sterke affiniteit met verse kruiden en/of bloemen? Heb je ambitie om jezelf te ontwikkelen in het vakgebied van verse biologische kruiden binnen een snelgroeiende, innovatieve, internationale organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou.


Junior productspecialist biologische kruiden 

(40 uur per week)

 
Jouw uitdaging

In deze functie leer je het verse biologische kruidenvak in de dagelijkse praktijk. Samen met het team zorg je ervoor dat onze supply chain van biologische verse kruiden van A tot Z soepel verloopt. In deze veelzijdige en dynamische functie, ben je zowel gericht op de ondersteuning van onze dagelijkse operatie als op inkoop- en verkoopondersteuning. Je hebt een actieve rol in het afhandelen van orders en klantcontact. Daarnaast houd je je bezig met kwaliteitscontrole en-rapportage.

Je kunt uitstekend plannen en organiseren en hebt een proactieve en ondernemende instelling. Ook ben je positief en energiek en steek je graag je handen uit de mouwen voor een optimaal resultaat. Je vindt het geen enkel probleem om op drukke momenten bij te springen in onze werkplaats, waar onze versproducten worden gesorteerd, gewogen en verpakt. Daarnaast laat je je niet uit het veld slaan door onverwachte omstandigheden en vind je altijd wel een creatieve manier om problemen op te lossen. Daarbij verlies je de belangen van de betrokken partijen niet uit het oog.

Je maakt onderdeel uit van ons kleine, biologische kruidenteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur. De standplaats van deze functie is ons Fresh Organic Choice kantoor in Poeldijk, waar je nauw samenwerkt met het team. Daarnaast zul je waar nodig ook contact hebben met de collega’s en het management van het Organto kantoor in Breda.


Jouw rol

 • Actieve ondersteuning bieden aan de dagelijkse operatie van A tot Z
 • Inkoop- en verkoopondersteuning
 • Het voorbereiden en afhandelen van orders
 • Actieve relaties onderhouden met klanten en andere stakeholders in onze supply chain
 • Bezoeken van kwekerijen in zowel Nederland als Duitsland
 • Stroomlijnen, uitwerken en digitaliseren van onze huidige processen en voorstellen doen voor verdere optimalisatie
 • Ondersteunen bij de implementatie en inrichting van nieuwe systemen


Jouw profiel

 • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau
 • Bij voorkeur heb je relevante ervaring in een vergelijkbare functie in de verse kruiden- of bloemensector
 • Je hebt een sterke affiniteit met biologische verse kruiden en/of bloemen
 • Je wil jezelf graag verder ontwikkelen en bijdragen aan de groei van onze organisatie;
 • Je hebt affiniteit met systemen en processen
 • Je spreekt vloeiend Nederlands. Kennis van de Engelse en Duitse taal is een pré
 • Je hebt een hands-on, proactieve en resultaatgerichte houding
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift)
 • Je communiceert makkelijk met mensen op verschillende niveaus
 • Je hebt een positieve, recht-door-zee instelling
 • Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit en bent bereid op flexibele tijden te werken, afhankelijk van de hoeveelheid werk dat gedaan moet worden

Herken je jezelf in dit profiel? Dan is dit misschien wel de volgende stap in jouw loopbaan.


Wie zijn wij?

Fresh Organic Choice (FORC) is een Organto Group company. Wij zijn een gespecialiseerd handelsbedrijf met 100% focus op vers gesneden biologische kruiden. Wij streven ernaar om jaarrond biologische kwaliteitskruiden te leveren. Hierbij werken wij met diverse kwekers in diverse teeltgebieden over de hele wereld, maar het liefst en wanneer mogelijk, zo dicht mogelijk bij ‘huis’. Dit zodat klanten dagelijks of meerdere keren per week een vers assortiment biologische kruiden kunnen inkopen, zonder zich druk te maken over de voorraad en derving.

Ons doel is om blijvend onderscheidend te zijn en in de markt en goed in te spelen op de behoefte van klanten en consumenten. We werken samen met lokale en internationale platforms van groente en fruit en onderzoeken voortdurend de mogelijkheden in nieuwe markten en teeltgebieden.


Organto

Fresh Organic Choice is onderdeel van Organto, een innovatieve, snelgroeiende wereldwijde leverancier van vers biologisch fruit, kruiden en groenten. Het is onze missie en ambitie om verse biologische fruit, kruiden en groenten voor iedereen beschikbaar te maken. Trends rondom gezond eten, waaronder duurzaam biologisch voedsel, blijven over de hele wereld groeien. We streven ernaar om toegevoegde waarde en groei stimuleren in alle categorieën verse biologische groenten, fruit, en kruiden door middel van innovatie, creatie en marketing. Organto is de trotse eigenaar van het merk I AM Organic®.

Samen met onze gewaardeerde strategische telers en partners in de leveringsketen controleren en bewaken we elke stap in de leveringsketen, het leveren van kwaliteitsproducten met volledige transparantie. We gebruiken geografisch diverse teeltregio's met als doel onze ecologische voetafdruk te minimaliseren terwijl we het hele jaar door – de seizoenen volgend – aan de vraag van de consument kunnen voldoen. Onze teeltregio’s liggen in verschillende landen in Europa, Noord- en Latijns-Amerika en Afrika. Momenteel verkopen we verse biologische producten en concepten aan meer dan 100 klanten in 14 landen in Europa.

Organto is beursgenoteerd in Canada (TSX-V: OGO), de U.S.A (OTC: OGOFF) en Duitsland (FSE: OGF). We hebben een divers team, zijn ambitieus en omarmen het gezegde 'work hard, play hard'.


Heb je interesse?

Mail je brief en CV dan uiterlijk 31 mei a.s. naar Wilco Heemskerk via wilcoheemskerk@forc.eu. Ook met inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Wilco. We kijken uit naar je sollicitatie.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven