Coördinator Internationale systemen

Wij zoeken per 1 maart 2022 een coördinator Internationale Systemen voor 32 - 40 uur per week.

Coördinator Internationale systemen

 
Wat houdt de functie in?

Als coördinator Internationale Systemen ben je verantwoordelijk voor ons erkenningssysteem Naktuinbouw Elite Siergewassen (Ornamental Crops). Jij zorgt voor het beheer en het (door)ontwikkelen van dit erkenningssysteem. Je maakt een jaarplanning (aansturen van auditoren) en je monitort de uitvoering van audits. Verder ben jij de vraagbaak voor (potentiële) klanten en je organiseert deelnemersoverleggen.

Je voert zelf ook audits uit in minimaal twee van onze erkenningssystemen. Jouw audit helpt onze deelnemers hun bedrijfsprocessen verder te verbeteren. In jouw audit beoordeel je of de voorwaarden door de deelnemer zijn geïmplementeerd en lever je een heldere rapportage / aanbeveling. Voor deze functie ben je veel op reis. Niet alleen binnen Nederland, maar ook daar buiten.

Over de organisatie

Naktuinbouw is de kwaliteitsdienst voor de tuinbouwsector en vervult een maatschappelijke rol door het bevorderen en bewaken van de kwaliteit en gezondheid van teeltmateriaal. De Nederlandse tuinbouw staat wereldwijd aan de top. Binnen- en buitenland roemt ons land om de kwaliteit van het plantmateriaal. Tuinbouwondernemers zorgen voor nieuwe rassen en voor betrouwbaar en gezond teeltmateriaal zoals zaden, stekken en jonge planten.

Voor en met de sectoren ontwikkelen wij kwaliteit-plus-systemen (erkenningssystemen), waarmee de bedrijven hun eigen bedrijfsprocessen verbeteren. Bijkomend voordeel is dat Naktuinbouw de resultaten van die werkzaamheden ook kan overnemen in het kader van haar keuringen. Samen met bedrijven, organisaties en overheden - nationaal en internationaal - delen wij kennis om te leren en te innoveren.

Goed, gezond en betrouwbaar teeltmateriaal van hoge kwaliteit en geschikte rassen voor tuinbouwondernemers waar ook ter wereld. Daar gaan wij voor!


Wie komt in aanmerking?

Je bent een ervaren lead-auditor (HBO gediplomeerd) met enkele jaren relevante werkervaring en hebt ervaring met het aansturen van mensen. Je bent ondernemend en je kunt mensen begeleiden.

Je bent zelfstandig, communicatief sterk, analytisch en besluitvaardig. Je kan goed samenwerken, plannen en organiseren en je bent resultaatgericht. Je hebt ruime kennis van de tuinbouwsector, bij voorkeur in de sector plantaardig uitgangsmateriaal.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Werken in divers samengestelde teams verruimt ons denken en maakt ons werk effectiever en leuker. Iedereen wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid van kandidaten genieten interne kandidaten de voorkeur.


Wat bieden wij?

Je krijgt een interessante, veelzijdige functie in een ambitieuze organisatie. Daar hoort een goed, marktconform salaris bij. Als coördinator verdien je tussen de € 3.830,- tot € 5.266,- (o.b.v. 40 uur per week) en ontvang je een eindejaarsuitkering van 5,05%. Je krijgt een telefoon en laptop tot je beschikking en onkosten worden vergoed. Verder hebben we interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een gunstige pensioenregeling, zes weken vakantie, een aanvullende ziektekostenvergoeding en een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid.

Gezond en vitaal blijven en werken met meer plezier vinden wij belangrijk. Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen, opleidingen te volgen en je toekomstperspectief te verbeteren.


Meer weten?

Bekijk onze bedrijfsvideo’s

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of mail onze personeelsadviseur Olga de Keyzer: o.d.keyzer@naktuinbouw.nl,  tel. 06 29550616.

Voor inhoudelijke vragen neem je contact op met Adrie Molenaar (Manager Internationale Systemen),  tel. 06 46713103.

Je kunt tot en met 31 januari op deze vacature reageren.

Selectiegesprekken worden gehouden op 3 februari 2022.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven