Assistent Teamleider Fruit Sortering

Van den Brink BV is uitgegroeid tot een gevestigde naam in Midden-Nederland met een koel- en opslagbedrijf en een sorteer/pakstation voor hardfruit en importproducten. Onze werkzaamheden zijn dienstverlenend en bestaan uit sorteren/verpakken, koelen, ompakken en telen van fruitproducten. In ons sorteer- en pakstation sorteren we met een nieuwe 6-sporige Greefa sorteerlijn appels en peren volgens klant specifieke wensen. Hierbij wordt o.a. onderscheid gemaakt in maat, vorm en kwaliteit. De producten worden vervolgens verpakt in diverse fusten en verpakkingen.

Ben jij opzoek naar een leuke en uitdagende functie als Assistent Teamleider Fruit Sortering met doorgroeimogelijkheden, en houd je van het werken in een familiebedrijf en actief bezig te zijn? Reageer dan nu op deze vacature. (Fulltime)

Assistent Teamleider Fruit Sortering


Functieomschrijving

Als Assistent Teamleider ben je samen met je collega verantwoordelijk voor de sorteerlijn en het personeel dat hier werkzaam is. Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van het sorteerproces zodat het voldoet aan de specificaties van de klant. Je stuurt de medewerkers aan en storingen los je, waar mogelijk, zelfstandig op. Daarnaast zorg je voor een juiste registratie en rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden. Ten slotte bestaat het verrichten van logistieke handelingen, zoals het laden en lossen van productieorders, tot je dagelijkse werkzaamheden.

Dit verwachten wij verder van je:

 • Je weet je collega’s op een positieve manier te motiveren
 • Je houdt van aanpakken en je kunt goed in teamverband werken
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden voor het aansturen van de medewerkers
 • Ervaring op een heftruck is een pré
 • Ervaring als lijnoperator en/of een achtergrond in de AGF is een pré
   

Dit kan je van ons verwachten:

 • Leuke, afwisselende werkzaamheden in een modern en nieuw pand
 • Goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Verantwoordelijkheid over een moderne productielijn
 • De sfeer van een familiebedrijf en gezellige collega’s
 • Mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf

Heb jij interesse?

Wil jij werken in een toekomstbestendig familiebedrijf met doorgroeimogelijkheden? Neem dan telefonisch contact op voor een afspraak. Tel: 06-55345722. Of stuur je motivatie met CV naar Ton@brinkfruit.nl.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven