Zij-instroom ERP Consultant

Heb jij altijd al als consultant Business Central implementaties willen begeleiden, maar heb je hier nog geen ervaring mee? Dan is dit je kans! Wij bieden zij-instromers de mogelijkheid om volwaardig BC-consultant te worden. Heb jij enkele jaren consultancyervaring met een ander ERP-pakket, ervaring met Dynamics 365 Business Central òf beschik jij over branchekennis (AGF/Maakindustrie)? En ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan ben jij een goede toevoeging aan ons team.


Bedrijfsinformatie

Wij vertalen vanuit onze Business Unit in Zaltbommel bedrijfsprocessen voor financieel, handel en productie naar op maat gemaakte bedrijfsmanagement oplossingen met Dynamics 365 Business Central. Aanvullend op Dynamics 365 Business Central maakt Axians met I-Make en I-Fresh een op maat gemaakte ERP-oplossing voor de AGF- en maakindustrie. Met ruim 45 enthousiaste en gedreven collega's staan wij dicht bij de klant en hanteren wij een pragmatische insteek. Dit doen we met veel plezier in een prettige informele werksfeer.

Zij-instroom ERP Consultant


Functieomschrijving

Als zij-instromer volg je een op maat gemaakt opleidingstraject, die bestaat uit verschillende trainingsmodules, welke je samen met mede zij-instromers volgt. De modules volg je deels intern en deels bij trainingspartners of bij onze klanten. Wanneer je het programma hebt afgerond ga je als volwaardig D365 BC-consultant aan de slag.

Als Consultant krijg je een zeer gevarieerde functie; je bent adviseur voor onze klanten en begeleidt als lead de implementatie van diverse bedrijfsprocessen. Je werkt samen met een projectteam van Projectmanagers, Consultants en Developers. Het is jouw missie om processen bij bedrijven te optimaliseren en deze zo goed mogelijk te ondersteunen met onze software. Dit doe je met technologie van Dynamics 365 Business Central aangevuld met onze Add-Ons. In onze visie staat klanttevredenheid centraal en werken wij met een pragmatische aanpak. Implementatieprojecten en upgradeprojecten voer je daarom in nauw overleg en samenwerking met de klant en collega's uit. Je bent verantwoordelijk en betrokken bij het volledige proces van probleemanalyse, ontwerp, afstemming, planning, testen tot en met de nazorg.


Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO- of WO opleiding.
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden en een hoog klant- en kwaliteitsbewustzijn.
 • Analytisch vermogen.
 • Goede kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal. 
 • Je hebt ervaring met minimaal één van onderstaande onderdelen:
  • Consultancy ervaring;
  • Ervaring met ERP implementaties;
  • Kennis van de AGF-sector en/of de Maakindustrie.


Arbeidsvoorwaarden

 • Een volwaardig opleidingstraject, toegespitst op jouw kennis, ervaring en ambities;
 • Een baan waarbij je werkt in een autonoom opererende Business Unit met korte communicatielijnen;
 • Interessante, uitdagende projecten, veel vrijheid om je tijd in te delen en ruimte voor ontwikkeling en kennisdeling;
 • Een veelzijdige baan waarbij je samenwerkt met gemotiveerde en enthousiaste collega’s in een gezellig team;
 • Leuke teamuitjes;
 • Uiteraard een goed salaris en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. een premievrij pensioen, auto, laptop, telefoon, vervolgopleidingsmogelijkheden aan de Vinci Energies Academy en de mogelijkheid om te participeren als aandeelhouder tegen gunstige voorwaarden.


Contactinfo

Interesse in deze baan? Reageer via sollicitatiebutton of neem contact op met Joris Vos via joris.vos@axians.com

Bekijk de vacature op onze werken bij site: Zij-instroom ERP Consultant


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

 


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven