Toekomstig Manager Operations & Teelt - China

Heb jij altijd al in het buitenland willen werken? Zoek jij een baan waarin je jezelf kan zowel vakinhoudelijk als op gebied van management kan ontwikkelen? Heb jij ervaring of een bovengemiddelde interesse in de agri sector? Dan bieden wij een unieke kans! 

Van den Berg China is 14 jaar geleden opgericht door het Nederlandse familiebedrijf van den Berg Roses uit Delfgauw. Wat destijds begon met 3,5 hectare is inmiddels uitgegroeid tot dé marktleider van China. De organisatie heeft 700 medewerkers in dienst en beschikt over 40 hectare aan Rozen, Amaryllis, Tulpen en Gerbera's. Door de combinatie van Chinese schaal en Nederlands ondernemerschap groeit het bedrijf jaarlijks met dubbele cijfers. Eerder dit jaar heeft de Australische Lynch group een meerderheidsbelang verworven in van den Berg China. Lynch Group is van origine een trader die bloemboeketten maakt voor retailers. Inmiddels beschikt Lynch via van den Berg én de eigen locaties over meer dan 70 hectare in Zuid-West China.  

Toekomstig Manager Operations & Teelt  - 

positie in China


Over de functie 

Als toekomstig Manager Operations & Teelt ben je de rechter- en linkerhand van de huidige Manager Operations & Teelt. Onder zijn begeleiding ga jij alle ins- en outs van de teelt, de techniek en de locaties leren. De schaal van de organisatie is dermate groot en groeiend dat jullie daarna een tandem gaan vormen.

Een normale werkdag start met het bekijken van de (teelt)data. Daaruit haal je waarop je moet gaan sturen. Je bent veel op de vloer en hebt daarbij aandacht voor het gewas én voor de collega’s. Om topkwaliteit te kunnen leveren draait het om de optimale inzet van mensen en aandacht voor het gewas. Gedurende de week heb je regelmatig meetings, bijvoorbeeld met (Nederlandse) toeleveranciers, experts, directie en collega’s.

De huidige Manager Operations en Teelt is Nederlands, net als ook de Manager Sales & Marketing en de General Manager. Van de 700 medewerkers spreekt er slechts een enkeling Engels.


Wat is belangrijk in deze functie:

 • Het creëren van de ideale omstandigheden voor het gewas en onze teams;
 • Het aansturen van grote teams;
 • Het constant ‘verbeteren van’ performance;
   

Wat wij denken dat jij nodig hebt:

 • Bovengemiddelde interesse en passie in de teelt van bloemen (‘groene vingers’);
 • De wil en nieuwsgierigheid om voor langere termijn in China te gaan wonen;
 • Je staat er voor open om je aan te passen aan een andere cultuur;
 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden; Respect & vertrouwen, Humor, Teamwork, Open, Eerlijk & integer, top kwaliteit en een streven naar excellentie;
 • Flexibiliteit op alle vlakken (leiderschap, organisatie, teelt);
 • Hands on.
   

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een uitdagende baan bij een marktleider in een van de meeste dynamische economieën van deze tijd;
 • Uitstekende carrière voorwaarden: geen carrière ladders en genoeg kansen om jezelf heel snel op te werken;
 • Uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden: uitgelezen kans om in korte termijn expert te worden over meerdere gewassen d.m.v. opleidingen en wekelijkse meeting met experts over verschillende teelten;
 • Een informele werksfeer in een jong en gedreven team met gezellige collega’s;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden; naast een goed salaris zijn dat bijvoorbeeld onze bonusregeling, housing allowance, return-home tickets etc.
   

Enthousiast?

We ontvangen jouw sollicitatie graag! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erik Molendijk (06-18912309). Spreekt bovenstaande jou aan én herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan via onderstaande button. 


Solliciteren

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. We werken met onze eigen partner.

 


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven