Keurmeester Productie

Ben jij een Keurmeester met passie voor groente en fruit die iedere dag voor topkwaliteit gaat? Dan ben je helemaal op je plek bij Levarht: een internationale groothandel in groente en fruit. Voor onze afdeling Kwaliteit hebben wij een vacature voor Keurmeester (38 uur). Je werkplek is in De Kwakel, onder de rook van Schiphol.
 

Keurmeester Productie


Als Keurmeester keur je onze verse producten naar wetgeving en  klantspecificatie. Je bent samen met je collega Keurmeesters verantwoordelijk voor het juiste kwaliteitsoordeel van onze producten.

Voor jou en je collega’s is het een uitdaging om het kwaliteitsbewustzijn in de gehele organisatie te vergroten. Je staat voor kwaliteit en draagt het belang hiervan uit naar de organisatie. Dit doe je door adviezen te geven aan je collega’s van de commerciële afdeling en door je collega’s in het magazijn en op de productie afdeling aan te sturen op het gebied van kwaliteitsbehoud. Jouw standplaats zal de productie afdeling zijn, waar consumenten verpakkingen worden geproduceerd. Naast de productkwaliteit controleer je hier ook op de juiste verpakking en etikettering van de producten.
 
Als Keurmeester Productie heb je een verantwoordelijke functie. Je bent veel zelfstandig aan het werk, maar een goede samenwerking binnen het team keur en de productiemedewerkers vinden wij van groot belang, we zoeken dan ook een echte team player!
 

Wie ben jij?

  • Je beschikt over MBO werk en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Keurmeester AGF.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je hebt een flexibele instelling met betrekking tot je werktijden. Het betreft een 38-urige werkweek, verdeeld over 5 werkdagen (maandag t/m zaterdag). De werkdagen worden vastgesteld middels een rooster en liggen tussen 06.00 uur en 24.00 uur.
  • Je bent communicatief vaardig.
  • Je bent proactief en stressbestendig.

Verder ben je kwaliteits- en klantgericht en heb je oog voor detail. Je bent zelfstandig en hebt een praktische instelling. Tot slot beschik je over overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.


Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris met daarnaast 8% vakantietoeslag en 26 vakantiedagen.
  • Iedere dag gratis vers fruit op het werk. Ook kun je genieten van de lekkere en gezonde maaltijden die onze eigen koks dagelijks voor een aantrekkelijke prijs voor je maken. 
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en opleidingen.
  • Een zelfstandige baan bij een dynamische en internationaal bedrijf, waarbij er ook regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor medewerkers, zoals een pubquiz, voetbaltoernooi en een citytrip.


Vragen of direct solliciteren?

Word jij de nieuwe Keurmeester bij Levarht? Reageer dan op deze vacature. Stuur je CV en motivatie naar werkenbijlevarht@levarht.nl.

Heb je nog een vraag? Wij beantwoorden deze graag. Je kunt hiervoor contact opnemen met Irma Korfage (HR Adviseur) via IKorfage@levarht.nl of 0297-352024.


Wie zijn wij?

Onze afdeling Kwaliteit bestaat uit twee teams; Kwaliteitszorg en Kwaliteitscontrole. Kwaliteitszorg bestaat uit vier collega’s die zorg dragen voor een zo hoog mogelijk niveau van voedselveiligheid en certificeringen. Kwaliteitscontrole bestaat uit elf enthousiaste keurmeesters die staan voor de kwaliteit van onze producten. Zij zorgen dat onze klanten producten ontvangen van de beste kwaliteit en met de juiste specificaties. De afdeling kwaliteit is continu bezig om het kwaliteitsbewustzijn binnen de hele organisatie te vergroten.

Levarht is een familiebedrijf met een lange historie. Jan Levarht startte ons bedrijf in 1933. Met een bakfiets vol groente en fruit ging hij bij mensen langs de deuren. Hij had een echte passie voor groente en fruit en wilde meer. Hij zocht de samenwerking met telers uit de omgeving om zijn klanten topkwaliteit te bieden. Vanuit Aalsmeer bouwde hij het bedrijf op en werd Levarht van een groenteboer een groothandel in groente en fruit.

Nu, ruim 85 jaar later, zitten zijn passie en ondernemersgeest nog steeds in het DNA van Levarht. Wij zijn trots op ons bedrijf, op onze producten, op wat we doen en wat we in al die jaren met elkaar hebben bereikt. Zo kunnen inmiddels mensen in ruim 80 landen genieten van onze smaakvolle, verse groenten en fruit. Van tomaten tot meloenen en van aubergines tot druiven: Levarht levert het allemaal. 

Levarht is een bedrijf met een informele werksfeer. Alles draait bij ons om samen: de samenwerking met onze klanten, telers en bovenal als collega’s. Daarnaast is Levarht puur: wat je ziet is wat je krijgt, zonder opsmuk, recht-door-zee en vol van Hollandse nuchterheid. We steken graag onze handen uit de mouwen en zijn praktisch ingesteld. Maar ook zijn we bevlogen. We leveren graag onze bijdrage aan een gezondere wereld. We zien steeds weer nieuwe kansen om onze verse producten voor nog meer mensen toegankelijk te maken. We bieden jou met deze vacature graag de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team! Tot snel!

 

 


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven