QA / Compliance Specialist

Eosta b.v. te Waddinxveen is voorloper en trendsetter op het gebied van het vermarkten van biologische groente & fruit producten. Het succes van de onderneming is het gevolg van een unieke combinatie van zakelijkheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Nature & More, het voor de AGF sector ongekend sterke ‘trace & tell’ merk is daar een voorbeeld van. Visie, veelvuldige innovaties, een ijzersterk team van circa 100 medewerkers en een netwerk van buitenlandse vestigingen zorgen voor een groot vertrouwen in de toekomst. De ketenregie van Eosta omvat niet alleen verkoop en distributie, maar ook teeltbegeleiding en ontwikkeling.

Voor het kwaliteitsteam zijn wij op zoek naar een

QA / Compliance Specialist


De leveranciers van onze producten zijn telers uit Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Onze klanten zijn retailers en groothandels, met name in Europa.

In ons Quality Assurance & Quality Development team hou jij je bezig met het beheren leveranciersdata en compliance. Je focus ligt daarbij op het beheer van certificeringen, in die rol ben je veel in contact met leveranciers (voornamelijk Spaanstalig). Je beoordeelt sociale audit rapporten van telers en hebt het overzicht over de compliance status van onze telers én kent de eisen van de markt. Je werkt tevens mee aan projecten als Living Wage, waar Eosta een voorloper rol in speelt. Je kunt je verder ontwikkelen in deze functie in de richting van Quality Development.

Quality Assurance

 • Seizoenen en aankomsten van producten voorbereiden op gebied van compliance en leveranciersdata
 • Zelfstandig overzicht houden van certificerings- en compliance status van internationale leveranciers
 • Begeleiding leveranciers en informeren van inkoper/verkopers op gebied van compliance
 • Opvolging en rapportage residu incidenten  
 • Opvolging QA gerelateerde vragen van klanten
 • Je werkt en denkt mee op het gebied van impact en duurzaamheid rapportage van telers


Profiel

 • Afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau, bijvoorbeeld richting Agribusiness
 • Enkele jaren werkervaring met QA / certificeringen in AGF
 • Communicatief vaardig, team player en op je best in een dynamische omgeving
 • Beheersing van de Engelse én Spaanse taal (naast Nederlands)
 • Sterke affiniteit met biologische landbouw en sociaal verantwoorde handel
 • Je bent handig met Excel en hebt affiniteit met data beheer systemen (ERP)
 • Kan buiten eigen kader denken, zelfstandig, neemt verantwoordelijkheid


Aanbod

We vragen om professionaliteit, betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Maar energie en plezier in het werk zijn net zo belangrijk. De menselijke maat staat voor ons centraal: we hebben oog voor elkaars unieke potentieel, kunnen omgaan met elkaars imperfecties, teneinde gezamenlijk een prestatie neer te zetten die we kunnen verantwoorden naar mens, bedrijf en samenleving.

Naast een marktconform salaris, bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.


Klaar voor…

commercieel realisme en maatschappelijk idealisme? Stuur dan een reactie aan Cornelie Eichelsheim / HR. E-mail : cornelie.eichelsheim@eosta.com. Heb je vragen, neem dan contact op met mij: 0180 635500.

 


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven