Operations Manager

Wij van Instock (2014) geloven dat het probleem van voedselverspilling sneller wordt opgelost als ook andere horeca bedrijven gebruik maken van producten die wij al een tijd zelf gebruiken (oa in onze restaurants).  Daarom is Instock in 2019 gestart met Instockmarket.nl: een online horeca groothandel die samen met haar klanten & leveranciers voedselverspilling op de (menu)kaart zet.

De thuisbasis van Instockmarket, is het Food Rescue Center (Amsterdam), gelegen nabij Sloterdijk. Hier ontvangen we de producten (voornamelijk AGF), controleren we het op kwaliteit en plaatsen we de producten op onze online groothandel www.instockmarket.nl. Momenteel hebben we +/- 200 klanten accounts, voornamelijk restaurants, hotels, cateraars.  Het doel is om hier flink uit te breiden, en in de planning zit om eind 2022 op te schalen naar een groter en circulair distributiecentrum. Daarom komt deze mooie nieuwe functie beschikbaar!


Operations Manager

(m/v) 40 uur per week, per mei 2021


Wie zoeken we?

Vanuit ons Food Rescue Center worden 7 dagen per week onze klanten bediend. In de rol van Operations Manager ga je de hoofdprocessen van de operatie succesvol coördineren. Zoals de ontvangsten, warehousing, planning, kwaliteitscontrole, sortering, online presentatie producten & overdracht aan onze logistieke partner.

Naast het ontwikkelen van jouw team ben je continue bezig met een doelmatige en kostenefficiënte (schaalbare) operatie. Jouw team is nu nog klein, maar dit zal snel groter worden ivm de snelle groei. Je signaleert continue verbeterpunten op werkwijzen en methodes om de dienstverlening te waarborgen en te verbeteren.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de operationele processen en het behalen van de KPI’s. Je werkt zeer intensief samen logistiek partners & leveranciers die reststromen aanleveren. Jij bent er op de momenten dat het team of de werkzaamheden dit nodig hebben. Door jouw ziet het product dat onze klanten ontvangen er perfect uit en wordt het op tijd geleverd bij hun in de keuken. In de functie zul je ook de voorbereidingen gaan treffen voor de potentiële verhuizing naar de nieuwe (grotere) locatie.  Je rapporteert direct aan de oprichters van Instock.


Jouw profiel:

 • Je beschikt over een afgeronde relevante HBO-opleiding;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een logistieke-/magazijn omgeving en daarnaast minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring van teams >15 medewerkers;
 • Analytisch sterk, proactief en klant- en resultaatgericht;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk een vloeiende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Affiniteit met het thema (voedselverspilling, circulaire economie)
 • Je bent  een ‘Pietje Precies’, die bijv. 24/7 weet hoeveel voorraad er aanwezig is, en die allergisch wordt van een rommelige werkomgeving :)


Ons aanbod

 • Een fulltime functie met passende beloning en goede arbeidsvoorwaarden.
 • Een gevarieerde functie met de nodige zelfstandigheid.
 • Interessante ontwikkelings- en trainingsmogelijkheden.
 • Een zeer ambitieus, dynamisch en jong team.
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld & pensioenregeling.
 • De kans om mee te groeien in een snel groeiende organisatie

Ben jij de persoon die we zoeken ? Dan zouden we je heel graag leren kennen!

Stuur ons je CV en motivatiebrief  (bart@instock.nl) zodat we jou zo snel mogelijk iets kunnen laten weten. Voor vragen is Bart te bereiken via 0651576037.

 


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven