Inkoper Exoten

Greenyard Fresh Netherlands B.V. maakt onderdeel uit van de Greenyard group. Greenyard is één van de grootste groenten-en fruitleveranciers ter wereld (www.greenyard.group).

Vanuit onze locatie in Waddinxveen beleveren wij één van Duitslands grootste retailers met verse groente, fruit, bloemen en planten. Het is een dynamische werkomgeving, waar geen enkele dag hetzelfde is.

Greenyard Fresh Netherlands groeit en bloeit en daarom zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste:

Inkoper Exoten


Zie je de uitdaging?

Als inkoper exoten ben jij verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van een aantal producten uit ons assortiment. Je onderhoudt de contacten met de producenten die jouw producten leveren en volgt de ontwikkelingen van deze producten in andere landen en productiegebieden. Je bouwt aan duurzame relaties met de leveranciers en waarborgt hiermee de continuïteit in de breedste zin van het woord. Je werkt nauw samen met het verkoopteam en je volgt de marktontwikkelingen op de voet.

Het delen van relevante informatie binnen het exotenteam zorgt voor vertrouwen bij onze klant. Product- en verpakkingsinnovatie zorgen voor extra omzet en de mogelijkheid om ons te onderscheiden. Voorraadbeheer vormt een belangrijk onderdeel van jouw taken. Je bent assertief, pragmatisch en een teamspeler.

Om ervoor te zorgen dat jouw producten op tijd beschikbaar zijn heb je contact met andere afdelingen bij Greenyard (douane, transport, kwaliteit, administratie etc.). Samen zorgen jullie ervoor dat het importproces zonder problemen verloopt. De mango’s en de papaya’s moeten tenslotte zo snel en goed mogelijk bij onze klant in Duitsland worden geleverd. 

Je bent communicatief sterk, werkt zelfstandig en nauwkeurig. Je houdt het hoofd koel in een dynamische en snel veranderende omgeving. Je bent markt- en resultaatgericht en in staat om gestructureerd te werken.


Functie eisen

  • Afgeronde HBO/ WO opleiding (bijv. commerciële economie, HAS of bedrijfskunde);
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een in- of verkoopfunctie in AGF;
  • Kennis van MS-office. Ervaring met SAP is een pré;
  • Je beheerst de Nederlandse, Spaanse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van andere talen zoals Duits en/of Portugees heeft een sterke voorkeur.


Wat bieden wij?

  • Een informele werksfeer en enthousiast team van collega’s;
  • Een passend salaris afhankelijk van ervaring en kennis;
  • Een premievrije basispensioenregeling en 5 weken vakantie.


Enthousiast geworden?

Graag ontvangen we jouw korte motivatie met CV. Deze kan je sturen aan P&O@greenyardfresh.nl, t.a.v. afdeling HR naar Annamarie Leerink (06-12550996).


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven