Warehousemanager

Sawari Fresh International B.V. is een handelsbedrijf gespecialiseerd in knoflook en gember. Sinds kort werken we vanuit ons nieuwe pand in Barendrecht. Naast de in- en verkoop, koelen, wassen, drogen en verpakken we onze producten zelf. Om dit proces in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar een

Warehousemanager m/v

Fulltime


Wat ga je doen?

Je geeft leiding aan het team in de loods en zorgt voor een adequate ontvangst, opslag en verlading van de goederen. Je regelt alles wat daarbij komt kijken. Je werkt nauw samen met de collega’s van de verkoop en zorgt voor een goede afstemming. Je bent verantwoordelijk voor de KCB-begeleiding, voorraadbeheer en naast de logistiek administratieve werkzaamheden werk je ook mee in het proces waar nodig.


Geen dag is hetzelfde in deze veelzijdige job!

 

Wat vragen wij?

  • Ervaring in een vergelijkbare functie bij voorkeur in een AGF-omgeving.
  • Leidinggevende capaciteiten, goed kwaliteitsbesef, administratief nauwkeurig en goed inzicht in de verschillende logistieke processen.
  • Heftruckcertificaat en goede beheersing NL en EN taal.
  • Betrokken, zelfstandig, initiatief, geen 9 tot 5 maar handen uit de mouwen mentaliteit!


Wat bieden wij?

Uiteraard een marktconform salaris met bijhorende voorwaarden, maar vooral een kans om met jouw ervaring bij te dragen aan de groei ambities van ons bedrijf!

Ben jij iemand die zich verantwoordelijk voelt, graag initiatief laat zien en het als een uitdaging ziet om in deze nieuwe functie te stappen? Reageer door je CV inclusief een korte motivatie te mailen en wij gaan graag in gesprek!

E: arie@sawarifresh.com

Wil je eerst meer informatie, bel dan met Arie Havelaar of Sander Kleinjan.

Arie 06-46150221 | Sander 06-11164661


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven