Hoofd Teler

Wil jij werken in een gezonde, jaar op jaar groeiende organisatie aan de top van de Nederlandse tuinbouw? Heb jij een passie voor planten en zoek je een nieuwe uitdaging in teelt? Dan nodigen we je uit zeker te reageren.

Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een 

Hoofd Teler

 

Wat ga je doen?

Als Hoofd Teler ben je dagelijks bezig met het aansturen en uitvoeren van alle teeltactiviteiten binnen diverse productgroepen zoals  groenteplanten, eetbare plukgroenten (Pick-&-Joy®), stekperkgoed, zaaigoed en bloeiend perkgoed. Je focust je op alle aspecten van de teelt: watergift, klimaatbeheersing, voedingsniveaus, gewasbescherming en de beoordeling van gewassen. Je durft hierbij beslissingen te nemen en je treedt actief op bij het signaleren van problematieken binnen de teelt. Je maakt, na een inwerkperiode, zelfstandig de eindkwaliteit van de plant en zorgt dat deze op het juiste tijdstip afleverbaar is. De ondersteuning komt vanuit de teeltspecialisten die dienen als klankbord voor teelttechnische vragen. Daarnaast bespreek je jouw ervaringen tijdens het wekelijks werkoverleg samen met het teeltteam bestaande uit circa 25 collega’s verdeeld over vijf locaties. Als Hoofd Teler fungeer je als mentor voor de jonge telers in je team.


Wij vragen:

Als Hoofd Teler bij Vreugdenhil Young Plants heb je een passie voor het opkweken van jong plantmateriaal. Je hebt een agrarische opleiding afgerond op minimaal mbo/hbo niveau en minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over een goed organisatorisch vermogen, teelttechnisch inzicht en je weet anderen te coachen en motiveren. Je bent bereid tot weekendwerk en je houdt je gemakkelijk staande in een dynamische omgeving.


Wij bieden:

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid. Als Hoofd Teler bij Vreugdenhil Young Plants kies je voor een carrière voor de lange termijn.  Je kunt je – indien gewenst - specialiseren in één productgroep en door de voortdurende ontwikkelingen binnen het vakgebied Teelt en de organisatie kun je jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen. Je komt terecht in een informele werksfeer met gemotiveerde collega’s. Naast het jaarlijks bedrijfsuitje is er een actieve personeelsvereniging die diverse leuke activiteiten organiseert verspreid over het gehele jaar. Uiteraard ontvang je een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je hebt recht op 25,5 vakantiedagen maar tijd-voor-tijd opbouwen behoort tot de mogelijkheden.


Extra informatie

Kijk voor meer informatie op onze website www.vreugdenhilyoungplants.nl en vergeet niet onze video’s te bekijken voor een goed beeld over wie wij zijn, wat wij doen én het mooie teeltvak!

Interesse?

Heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur je sollicitatiebrief met cv per mail naar vacature@vreugdenhilyoungplants.nl of neem voor vragen contact met op met onze HR-afdeling, tel. 0174 – 525200.

Wie zijn wij?

Vreugdenhil Young Plants legt dagelijks de basis voor een succesvolle start voor vele glasgroente- en sierteelttelers. Onder 43 hectare glas, verspreid over vijf locaties in het Westland, kweken we miljoenen warme groenteplanten, jonge sierplanten vanuit zowel zaad als stek en eetbare plukgroenten (Pick-&-Joy). Vreugdenhil Young Plants is een belangrijke speler binnen de Nederlandse glastuinbouw. Elke dag streven we ernaar tot de top te blijven behoren, al bijna 50 jaar.

 


© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven