Netwerk-, Applicatie- en werkplekbeheerder

Al meer dan 100 jaar is de Coöperatieve Tuinbouwveiling Zaltbommel en omstreken BA een organisatie van ondernemers/telers van fruit en groente. De kerntaak van de veiling is het verkopen van producten van haar leden, de telers. Deze leden zijn voornamelijk fruit- maar ook groentetelers. De veiling is een verlengstuk van deze leden. Veiling Zaltbommel heeft twee verkoopkanalen voor de telers: bemiddeling en veilen via de klok. Daarnaast is er een logistieke organisatie met diverse diensten en producten. Veilig Zaltbommel is een organisatie met ongeveer veertig medewerkers, de sfeer kenmerkt zich als informeel.

Begin 2020 is de veiling volledig overgegaan naar één ERP-systeem voor het gehele bedrijf, Microsoft Dynamics 365 Business Central. Zowel de in- en verkoopprocessen, alsook de administratieve en financiële processen zijn hierin vervat.

Netwerk-, Applicatie- en werkplekbeheerder


De functie

Als medewerker IT ben je binnen je vakgebied breed inzetbaar, waarbij je de basis bent voor een goed functionerende organisatie. Zowel werkplek- en netwerkbeheer, maar functioneel beheer en applicatiebeheer ook behoren tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met collega’s binnen de organisatie en partijen waaraan diverse zaken zijn uitbesteed.

 

Het profiel

De veiling is op zoek naar een enthousiaste medewerker met HBO werk- en denkniveau en een IT-opleiding op minimaal MBO niveau 4 en minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van- en ervaring met netwerk- en werkplekbeheer. Ervaring met Microsoft Dynamics 365 Business Central of voorlopers hiervan is een pré. Je werkt in grote mate zelfstandig, denkt in oplossingen, bent analytisch sterk en communicatief vaardig. Onze kernactiviteit, veilen en bemiddelen van producten in de ochtend maakt dat je stand-by dient te zijn om te zorgen dat de systemen altijd functioneren.

 

De arbeidsvoorwaarden

Het betreft een vacature voor een fulltime dienstverband van 38 uur per week. We bieden een goed salaris gebaseerd op je werkervaring en kennisniveau. Hiernaast bieden we uitstekende mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en een prettige werkomgeving in een informele en ambitieuze organisatie.

 

Informatie en reageren

Voor meer informatie en reacties neem je contact op met Dhr. Rens Muskens, Manager Finance en IT, via r.muskens@veiling-zaltbommel.nl of 0418-579477. Reacties graag met CV bijgesloten.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 


© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven