Belangrijke Veelzijdige Administratieve- en Kwaliteitsfunctie

Bedrijf: BioRey
Regio: Eindhoven

Zorg jij graag dat alles op de backoffice goed staat? Dat alle gegevens goed geregistreerd zijn en houd je van afwisseling in het uitvoeren van allerlei administratieve werkzaamheden? Ben jij iemand die het overzicht bewaard en accuraat blijft in het verwerken van gegevens, ondanks de hectiek rond de in- en verkoop die om je werkplek heen plaatsvindt? En trekt het je, daarbij met jouw functioneren op de backoffice, een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei alle activiteiten van ons 100% biologische bedrijf?

Kom dan een gezonde smoothie drinken, dan praten we tegelijkertijd over deze mooie functie:

Belangrijke Veelzijdige Administratieve- en Kwaliteitsfunctie

Factureren, voorbereidingen Maandrapportages, IFS zaken, Product/Prijsinfo administreren

 

De functie:

Je verzorgt dagelijks de facturatie van de bestellingen die we aan onze klanten leveren. Elke maand verzamel je alle benodigde gegevens voor de maandrapportage, zodat die tijdig in één keer compleet voor onze accountant beschikbaar zijn. Regelmatig ben je bezig met onderhoud aan ons IFS-handboek en het borgen van de bio certificeringen in onze keten. Wanneer door klanten of andere partijen afwijkingen worden geconstateerd, pak jij alles op: vanaf de tracking, tracing en de communicatie met betrokkenen. Verder verzorg je de administratie en rapportages per product of leverancier. Zodat we inzicht hebben in het totaal geleverd volume, de kwaliteit daarvan en de prijs die we realiseren. Bij afronding van het seizoen is die informatie bepalend voor de eindafrekening met elk van onze leveranciers.

Al het werk dat jij verzet, zorgt ervoor dat je collega’s die zich met in- en verkoop bezighouden zich helemaal kunnen focussen op hun werk. Denk daarbij aan het up to date houden van de administratie en registratie die hoort bij onze activiteiten. Daarbij houd jij je de collega’s scherp, waar het fust- en etiketvoorraden betreft die bij onze telers staan: je helpt zo een vlotte voortang van alle processen te bewaken.


Jouw werkzaamheden op een rij:

 • Bijhouden van product-, kwaliteits- en opbrengstregistraties;
 • Bewaken en bijhouden van de IFS- en bio certificeringen;
 • Factureren, zelf meer doen aan onze boekhouding t.b.v. de maandrapportages en controlling werk;
 • Door vragen te stellen help je de voortgang van allerlei zaken in uitvoering te bewaken.


Heb jij de AK factor?

Voor het succesvol invullen van de functie is het belangrijk dat je Accuraat en Kwaliteitsgericht bent. Verwerken van gegevens, bijhouden van diverse registraties én proactief meedenken. Zodat we als Team BIOREY efficiënter en doelmatiger kunnen werken.


Criteria:

 • Een administratieve opleidingsachtergrond, maar als anders en het aan lijkt te sluiten: laat je horen!
 • Minimaal 5 jaar werkervaring waarbij je de waarde van administraties en registraties in de bedrijfspraktijk zelf hebt ondervonden. Je weet hoe hiermee om te gaan, daar voldoening uit haalt en de vertaalslag te maken; 
 • Het wíllen weten en kunnen doorgronden vinden we belangrijk, met MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
 • Klanten en leveranciers kun je netjes en zakelijk te woord staan, je beschikt over rijbewijs B;
 • Correct en snel administreren zit in je DNA, evenals dagelijks verbeteren.


Werken bij BIOREY:

BIOREY werkt met passie aan de afzet van de heerlijke biologische producten van onze telers, aan de invulling van de wensen van klanten en aan de beschikbaarheid van biologische groenten en fruit voor iedereen. Elk teamlid heeft zijn eigen taken en waar nodig helpen we elkaar. Tijdens de werkzaamheden is er ruimte voor een grap en tussen de to do’s door nemen we tijd voor ontspanning J!


Het aanbod:

 • Een belangrijk veelzijdig administratieve- (actieve controlling) en kwaliteitsfunctie;
 • De mogelijkheid te werken met en aan heerlijke gezonde biologische voeding;
 • Volop ruimte je te ontwikkelen, te groeien* en mee te bouwen aan het groeiende netwerk, de handel,
  de business van Team BIOREY en Organic United;
 • Superleuke inspirerende werkplek: Team BIOREY is gehuisvest in Microlab te Eindhoven. In een uitstekend kantoor voor onszelf, met een vintage lounge room, sportfaciliteiten en lunchen op het dakterras met uitzicht over de stad!


* In de komende jaren kun jij, je verder ontwikkelen en specialiseren richting de financiële administratie en zelf steeds meer ook uitvoeren van boekhoudkundige werkzaamheden en het samenstellen van rapportages. Of je pakt steeds meer kwaliteitswerkzaamheden op, neemt te zijner tijd het uitvoeren van audits bij onze leveranciers voor je rekening.

Jouw 3 aanstaande collega’s, stuk voor stuk toppers, heten je van harte welkom als fantastische aanwinst voor team BIOREY: Michelle Verbrugge, Luuk Becker en Ivo van Rey: Daar komt ie: ‘een warm welkom!’

Verder kun je rekenen op 25 vakantiedagen een prima salaris, smartphone en laptop van de zaak. 

Lijkt het je misschien wel wat? Neem voor jouw sollicitatie of sparren over functie en bedrijf contact op met: 

jobkuyvenhoven@movetocatch.nl of bel of app 06-52601456.

 

Klik hier voor de vacature: https://bit.ly/2H7KWQH


MovetoCatch verzorgd de procedure voor BIOREY. Heb je een reden dat je graag toch eerst even met Ivo van Reij contact zou willen hebben, bel app of mail dan: 06-52568603 of ivo@biorey.com


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven