Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
2 februari 2019

Ren weer door de kas tijdens de negende editie van de Kassenloop

Op zaterdag 2 februari 2019 organiseert Plantenkwekerij Leo Ammerlaan de negende editie van de Plantise Kassenloop (voorheen Leo Ammerlaan-loop in de kas). Kom lopen of kijken hoe het Thoolse tuinbouwteam het er vanaf brengt. Naar verluidt zullen enkele dappere redacteuren hun hardloopschoenen aantrekken.

De Kassenloop is een hardloop prestatie-evenement met afstanden van 5 en 10 km in de kassen van Plantenkwekerij Leo Ammerlaan in Bleiswijk. Deze afstanden zijn voor deelnemers van 12 jaar en ouder.

Tevens is er een Kidsrun van 1 ronde (1666,5 meter) voor de jeugd van 4 t/m 10 jaar. En er is een Kidsrun van 2 rondes (3333 meter) voor de jeugd van 8 t/m 14 jaar.

Voldoende bewegen door de jeugd is belangrijk. Vandaar dat de jeugd wordt aangemoedigd om deel te nemen aan de Kidsrun. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om de jeugd kennis te laten maken met de innovatieve tuinbouwsector.

De Plantise Kassenloop gaat hand in hand met het steunen van een of meerdere goede doelen. De opbrengst van dit evenement is dit jaar voor Team Ren voor Ben (CF Run), Het Westpolderhuis in Berkel en Rodenrijs en de Stichting Baobab kids in Malawi.

Programma en starttijden:
13.30 uur 10 km
15.00 uur 5 km
16.00 uur Kidsrun 1 ronde (1666,6 meter)
16.15 uur Kidsrun 2 rondes (3333 meter)

Locatie: Plantenkwekerij Leo Ammerlaan, Irisweg 40 Bleiswijk

De organisatie: "Dit is de kans om een PR onder glas neer te zetten of te verbeteren! Afgelopen jaren waren zo’n 800 deelnemers zeer enthousiast. We hopen dit jaar ook op een grote opkomst en dus een mooi bedrag voor de goede doelen."

Voor meer informatie en inschrijven, kijk op: www.plantise.com/loop 

Publicatiedatum: