Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
20-22 april, Heusden-Zolder

Orchilim 2019 - Internationale Orchideeën Tentoonstelling

In het paasweekend van 2019 zal de 5e editie van de Internationale Orchideeën Tentoonstelling, Orchilim 2019, plaats vinden. Het decor zal dit jaar de bijzonder ZLDR Luchtfabriek zijn, in de gerenoveerde mijn van Heusden-Zolder.

Bijna 50 nationale en internationale exposanten zullen in de grote zaal van De Luchtfabriek hun mooiste orchideeën tentoonstellen.

In totaal zullen er vele duizenden orchideeën tentoongesteld worden. Ook lopen er verkopers rond afkomstig uit alle werelddelen, die talloze variëteiten te koop aanbieden.

De tentoonstelling wordt georganiseerd door De Orchideeën Vereniging Vlaanderen in samenwerking met nationale en internationale verenigingen en exposant-verkopers.

Datum: Zaterdag 20, zondag 21 april en maandag 22 april 2019 van 10 tot 18 uur. Toegang is 8 euro pp (onder 14 jaar gratis, groepen +10 personen betalen 6 euro pp). De tentoonstelling wordt georganiseerd in de ZLDR Luchtfabriek, Marktplein 5, 3540 Heusden-Zolder.

Voor meer informatie:
T: +32 476 543 715
E: info@orchilim.be
www.orchilim.be

Publicatiedatum: