Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kweker Martijn Heemskerk overleden

Afgelopen vrijdag 28 december is bloembollenkweker Martijn Heemskerk (43) overleden na een noodlottig ongeval op zijn kwekerij, crocosmiakwekerij Davelaar in Woudenberg. 

‘Wat je als brandweer nooit hoopt mee te maken is in Woudenberg gebeurd, we wensen de familie, vrienden en collega’s van Brandweer Woudenberg veel sterkte toe in deze zware tijd’, twitterde de brandweer van Renswoude, waar Martijn Heemskerk vrijwilliger was. Afgelopen vrijdag raakte hij bekneld in een machine op zijn eigen bedrijf.

Online stromen de steunbetuigingen ook van de gemeente Woudenberg en diverse brandweerkorpsen uit Utrecht binnen. ,,Martijn was vrijwilliger bij de Woudenbergse brandweer en heeft door zijn inzet als brandweerman veel betekend voor ons dorp en de veiligheid van onze inwoners. Wij betuigen zijn vrouw, kinderen, familie en het brandweerkorps Woudenberg onze oprechte deelneming en wensen hen veel kracht en sterkte toe om het verdriet een plaats te geven naast alle herinneringen", aldus de gemeente Woudenberg. 

Samen met zijn vader teelde hij meer dan 100 verschillende variëteiten Crocosmia's. Martijn Heemskerk laat een vrouw en twee kinderen na.  

Publicatiedatum: