Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Investeringsmaatschappij Nimbus koopt Royal van Zanten

Investeringsmaatschappij Nimbus neemt Koninklijke Van Zanten Groep over van de familie Veldhuijzen van Zanten. Door de investering van Nimbus krijgt Koninklijke Van Zanten Groep de ruimte voor verdere groei.

“Door de financiële ruimte die deze transactie ons biedt, kunnen we stappen maken die nu nodig zijn om verder te professionaliseren en om zo onze klanten nog beter van dienst te zijn”, weet Sjoukje Heimovaara, algemeen directeur bij Royal Van Zanten. Daarnaast zou ook "de praktische ervaring van Nimbus ons bijzonder goed helpen onze productieprocessen verder te optimaliseren.”

In het persbericht wordt aangegeven dat de directie van Royal Van Zanten niet verandert en de overname ook geen personele consequenties heeft.

Koninklijke Van Zanten Groep bestaat uit corporate Royal Van Zanten, Van Zanten Breeding en Van Zanten Flowerbulbs

Nimbus is een investeringsmaatschappij en bestaat uit een twinitgtal managers. Deze houden kantoor in Zeist, München en Leeds. De maatschappij bestaat sinds 1999, de portfolio bestaat uit een dertigtal ondernemingen met een gezamenlijke omzet van meer dan 1,4 miljard euro


Voor meer informatie:
Royal van Zanten
Lavendelweg 15
1435 EW Rijsenhout
T : +31 (0)297 387000
M: +31 (0)6 835 26 251
www.royalvanzanten.com

Publicatiedatum: