Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Erik Persoon en Frank Veenman bestuurders van Coöperatie Floranti

De participanten van Floranti hebben tijdens de ledenvergadering unaniem Erik Persoon, eigenaar van Forever Plants Group en Frank Veenman, directeur van J. van Vliet Bloemenexport B.V. verkozen tot bestuursvoorzitters van deze nieuwe coöperatie.  

Frank Veenman: “Onze bedrijven zijn al sterk gedigitaliseerd. We zien nog geweldige mogelijkheden om de bedrijven in de hele keten beter op elkaar aan te sluiten.”

Erik Persoon: “Floranti staat voor transparant en modern digitaal zakendoen vanuit de praktijk en met de nieuwste digitale technieken. Om in een coöperatief model, samen met collega kwekers, kopers en ICT-partners op moderne manier de keten opnieuw digitaal vorm te geven, wil ik graag energie in steken. Het gaat in de toekomst niet om marktmacht, maar om coöperatieve ketenkracht.”

Tijdens de ledenvergadering, die iedere twee maanden plaatsvindt, is de voortgang van het project uitvoerig besproken. Ook is het jaarplan en de ontwikkel-roadmap met maandplanning afgestemd met de leden. Het leidde tot een levendige discussie over de deelprojecten, maar het zal, zo belooft men, de markt zeker verrassen wat er “los gaat komen”.


Voor meer informatie:
Floranti
+31 (0)10 269 7900
info@floranti.com
www.floranti.nl

Publicatiedatum: