Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Arie Verschoor biedt bloemistenartikelen aan via Floranti

Het assortiment op Floranti is uitgebreid nu ook het assortiment van Arie Verschoor B.V. wordt aangeboden op het platform. Het bedrijf levert een breed assortiment natuurlijke deco materialen en Oasis. Vanuit Naaldwijk wordt direct uit voorraad geleverd.

Verschoor is gericht op snelle levering van producten binnen de veilcentra. Digitalisering helpt bij een goed order- en afleverproces. Naast een fysieke ruimte in Naaldwijk wordt er veel gewerkt met de eigen webshop en voorraadkoppelingen naar handelsbedrijven. Floranti biedt het bedrijf weer nieuwe mogelijkheden om de afzet en het koopgemak verder te verbeteren.

Marinus Verschoor: “De eenvoudige opzet van het systeem en de focus op het digitale, commerciële proces trekt me aan. Hiermee kunnen we snel nieuwe klanten aansluiten.”

Naar eigen zeggen bieden steeds meer bedrijven aan via Floranti. Dagelijks worden inmiddels bijna 8.500 artikelen te koop aangeboden, bloemen en planten, maar nu dus ook decoratiematerialen.

Voor meer informatie:
Arie Verschoor BV
E: info@arieverschoor.nl
www.arieverschoor.nl

 


Voor meer informatie:
Floranti
+31 (0)10 269 7900
info@floranti.com
www.floranti.nl

 

Publicatiedatum: